Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [15.04.21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [15.04.21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Οι σημερινές ερωτικές προβλέψεις ευνοεί τα ζώδια για να λύσουν τα ζητήματα που τους προβληματίζουν. 

Κριός 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει τα πάνω-κάτω στην συναισθηματική σας κατάσταση. Ωστόσο, τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας θα πρέπει να πάτε πιο βαθιά για να ανακαλύψετε πώς πραγματικά αισθάνεστε για τη σχέση σας. Καλό θα ήταν να είστε ειλικρινείς και να συζητήσετε να είναι σωστό να συνεχίσετε ως έχει ή όχι.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε τους λόγους για τους οποίους έχετε εμπλακεί σε μια συγκεκριμένη σχέση. Εάν έχετε σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με την απόφασή σας, τότε ίσως πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τα κίνητρά σας και τι σας προσέλκυσε αρχικά σε αυτό το άτομο. Ίσως χρειαστεί να μιλήσετε στον/στην σύντροφό σας για το πώς αισθάνεστε.

Δίδυμος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις αλλαγές κάθε είδους στην σχέση σας. Μπορεί να είχατε πιστέψει κάποια πράγματα ο ένας για τον άλλον στην αρχή, αλλά καθώς περνά ο καιρός, έχετε αλλάξει και οι δύο. Ίσως είναι σκόπιμο να δείτε πώς βλέπετε το κοινό σας μέλλον και σε ποια σημεία θα πρέπει να δώσετε περισσότερη ελευθερία ο ένας στον άλλον.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φαίνεται να δημιουργεί μια ρήξη ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν καταφέρετε να μην πανικοβληθείτε, μπορείτε πραγματικά να μάθετε κάτι χρήσιμο που διαφορετικά δεν θα είχατε ανακαλύψει ποτέ. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ότι, παρόλο που δεν συμφωνείτε πάντα, η αγάπη που μοιράζεστε σας ενώνει σε ακόμη βαθύτερο επίπεδο. Ζώδια σήμερα

Λέων

Το νόημα των σχέσεων είναι τόσο η αίσθηση της συντροφικότητας όσο και η χαρά του να είσαι μαζί με κάποιον. Το τρέχον πλανητικό σας κάνει να αισθάνεστε ότι έχετε μάθει πολύ καλά ένα συγκεκριμένο μάθημα. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να αναλάβετε συγκεκριμένες δράσεις, τώρα που καταλαβαίνετε γιατί είστε μαζί. Έχετε μάθει να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον.

Παρθένος

Κατά την διάρκεια μιας συνάντησης που θα συμμετέχετε σήμερα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιος/α θαυμάζει την στάση σας και τις απόψεις σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να επιδιώξετε περαιτέρω επαφές με αυτό το άτομο. Αν και μπορεί να μην ξεκινήσει σαν μια παθιασμένη σχέση, μπορεί να εξελιχθεί έτσι στην πορεία.

Ζυγός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να κάνετε μερικές κοινωνικές επαφές, καθώς θα μπορούσατε να συναντήσετε μερικά πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Κάποιος/α συγκεκριμένα μπορεί να φέρει μια νότα αισιοδοξίας στην ζωή σας, καθώς και οι δύο φαίνεται να μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και προοπτικές. Αυτό, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας και θα σας δώσει κάτι για να περιμένετε στο μέλλον.

Σκορπιός

Αν τον τελευταίο καιρό περνάτε μια δύσκολη φάση με τον/την αγαπημένο/η σας, το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα φέρει τη ζεστασιά και το χιούμορ πίσω στη ζωή σας. Ακόμη και αν έχετε ακόμη κάποια πράγματα να επιλύσετε, η ενέργεια της μέρας θα αποκαταστήσει την πίστη σας ο ένας στον άλλο και στη σχέση σας.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να φορέσετε το πιο σέξι ρούχο σας, να βάλετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας και να πάτε σε εκείνη την μάζωξη φίλων που σας έχουν καλέσει. Αν πάντα θέλατε να συναντήσετε κάποιον/α που να είναι τόσο τολμηρός/ή, ειλικρινής και περιπετειώδης όπως εσείς, τότε τι περιμένετε; Μήπως αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας;

Αιγόκερως

Όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο. Αυτό συμβαίνει και σήμερα. Όταν μια σχέση ή μια φάση σε μια σχέση κλείνει, μπορεί να ξεκινήσει μία καινούργια. Ένα γεγονός σήμερα σας φέρνει μια υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς και ευθυμίας και ανοίγει την καρδιά σας στην πιθανότητα ενός καλύτερου μέλλοντος.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε με μεταφυσικούς όρους μια σχέση που φαίνεται να έχει πολλές αινιγματικές πτυχές. Η συνάντηση με άλλους ανθρώπους, που έχουν επίσης περάσει από παρόμοιες εμπειρίες μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε ορισμένα ζητήματα από μια προοπτική που δεν είχατε σκεφτεί μέχρι τώρα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε στη συνέχεια είναι να εφαρμόσετε τις νέες σας γνώσεις.

Ιχθύς

Αν ψάχνατε μια ευκαιρία για να βγείτε και να κάνετε κάτι διαφορετικό με τον/την σύντροφό σας, το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Μετά από τόσο εγκλεισμό, θα σας κάνει πολύ καλό να βγείτε έξω στη φύση και να χαλαρώσετε. Κάντε κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά. Τι θα λέγατε για λίγη γιόγκα στο κοντινότερο πάρκο;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments