Ελλάδα

Κρήτη τροχαίο: Νεκρός ένας 40χρονος – Χαροπαλεύει η σύζυγός του

Κρήτη τροχαίο: Νεκρός ένας 40χρονος – Χαροπαλεύει η σύζυγός του
Κρήτη τροχαίο: Οι Αρχές υποπτεύονται ότι το δυστύχημα έγινε 24ωρα πριν.

Μία ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στο Ρέθυμνο Κρήτης, όπου ένα ζευγάρι βρέθηκε σε χαντάκι ύστερα από τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή τους. Σημειώνεται ότι τις τελευταίες μέρες παρατηρείται αύξηση των τροχαίων δυστυχημάτων, εκ των οποίων πολλά έχουν θανατηφόρα κατάληξη, όπως το τροχαίο της 27χρονης στη Γαύδο και τον θάνατο ενός πεζού επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος σήμερα τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι εντοπίστηκε μέσα σε χαντάκι στην Eθνική Oδό στο ύψος του Μπαλί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός και η γυναίκα εντοπίστηκε να χαροπαλεύει δίπλα του σε πολύ άθλια κατάσταση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεκρός είναι 40χρονος Έλληνας ενώ η γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία είναι σύζυγός του του. Τα ίχνη τους είχαν χαθεί τις τελευταίες ώρες και ο πατέρας του 40χρονου άρχισε να τους αναζητά με τραγική δυστυχώς κατάληξη.

Μάλιστα, οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το εφιαλτικό σενάριο μήπως το δυστύχημα είχε γίνει 24ωρα πριν.

ΕΛ.ΑΣ.

ΕΛ.ΑΣ.

Τροχαίο Ποσειδώνος: Οδηγός παρέσυρε άνδρα και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο

Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα. Τα ξημερώματα του Σαββάτου σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου ένας οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν άντρα, κι έπειτα τον εγκατέλειψε.

Συγκεκριμένα, το δυστύχημα έγινε στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου και η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμού του οδηγού που εγκατέλειψε τον άτυχο άνδρα κι έφυγε γρήγορα από το σημείο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το θύμα είναι αγνώστων στοιχείων, μεταξύ 65-70 ετών, αναστήματος 1,75μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος λευκό κοντό παντελόνι (σορτς) και κοντομάνικη μπλούζα κόκκινου και κίτρινου χρώματος. Η ΕΛ.ΑΣ ζητεί από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments