Ελλάδα

Κυψέλη: Κορωνοπάρτι με εκατοντάδες άτομα, Dj και ποτά

Κυψέλη: Κορωνοπάρτι με εκατοντάδες άτομα, Dj και ποτά
Κυψέλη: Ασύλληπτες εικόνες με εκατοντάδες άτομα να γιορτάζουν στην Κυψέλη.

Κορωνοπάρτι ανευθυνότητας στην Κυψέλη. Υπαίθριο πάρτι με DJ και απίστευτες εικόνες συνωστισμού διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία της Κυψέλης. Εκατοντάδες άτομα κρατώντας ποτά στα χέρια συγκεντρώθηκαν στην πλατεία, αψηφώντας τα μέτρα προστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βραδιά φέρεται να οργανώθηκε από κάποιους και το νέο διιαδόθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να προκληθεί το αδιαχώρητο από κόσμο στην πλατεία.

Την ίδια ώρα, η πλατεία Βαρνάβα, όπου τις προηγούμενες ημέρες διοργανώνονταν σχεδόν καθημερινά αυτοσχέδια υπαίθρια πάρτι, βρέθηκε από νωρίς εχθές το απόγευμα υπό αστυνομικό κλοιό για την αποτροπή ανάλογων φαινομένων. Αστυνομικοί της Ομάδας Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (ΟΔΟΣ), περιφρουρούσαν από νωρίς την πλατεία, ενώ γίνονταν εκτεταμένοι έλεγχοι στους γύρω δρόμους για την τήρηση των μέτρων αλλά και για τις βεβαιώσεις μετακίνησης.  Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί θα περιφρουρούν την πλατεία και τα επόμενα βράδια.

Στο μεταξύ για τέταρτο συνεχόμενο 24ωρο, στην Ελλάδα σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ σε ό,τι αφορά τους διασωληνωμένους

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ, το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν 3.067 κρούσματα ενώ 824 συνάνθρωποί μας νοσηλεύονται στις ΜΕΘ. Δυστυχώς, ανακοινώθηκαν επιπλέον 91 θάνατοι, μεγαλώνοντας τη μακάβρια λίστα όσων έχασαν τη ζωή τους από τη φονική νόσο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην παρούσα φάση, έχει να κάνει με την κατάσταση στα νοσοκομεία η οποία είναι κάτι παραπάνω από οριακή. Μάλιστα, ανακοινώθηκαν 547 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία, αριθμός που συνιστά αύξηση 3,99%. Ανησυχητική είναι η κατάσταση κυρίως στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, όπου τα νοσοκομεία είναι στο «κόκκινο», αλλά και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments