Lifestyle

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτή είναι η νέα της δουλειά

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτή είναι η νέα της δουλειά
Τζούλια Αλεξανδράτου: Το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα θα σας αφήσει άφωνους.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου επανέρχεται δυναμικά στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς ανακοίνωσε το νέο της… επαγγελματικό εγχείρημα.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία. Έκτοτε απασχόλησε πολλές φορές την επικαιρότητα, με αποκορύφωμα το ροζ βίντεό της, έχοντας εκείνη την εποχή στο πλευρό της ως μάνατζερ τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, ενώ οι αλλαγές στην εμφάνισή της λόγω των πλαστικών δεν θυμίζουν σε τίποτα την Τζούλια των καλλιστείων.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μοιράζεται μέσω των social media φωτογραφίες της, διαφημίζοντας παράλληλα την είσοδό της στην δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans. Ωστόσο η εμφάνιση του πρώην μοντέλου είναι πολύ αλλαγμένη.

Συγκεκριμένα η Τζούλια Αλεξανδράτου φαίνεται να έχει χάσει πάρα πολλά κιλά προκαλώντας ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της. Η ίδια, που τα τελευταία χρόνια ζει εκτός Ελλάδος, δεν γυρίζει πλέον ερωτικές ταινίες ωστόσο συνεχίζει να μοιράζεται προκλητικά βίντεο και φωτογραφίες της.

Η Αλεξανδράτου έχει στραφεί τώρα στο OnlyFans, μια επί πληρωμή πλατφόρμα συνδρομητών γνωστή για το «ακατάλληλο» περιεχόμενό της, η οποία μετρά εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Οι πλαστικές καλά κρατούν

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές την κοινή γνώμη. Από τα καλλιστεία στα οποία είχε λάβει μέρος είχε ξεκινήσει να απασχολεί όλο τον κόσμο με την εκθαμβωτική ομορφιά της. Στη συνέχεια πέρασε και από το στάδιο της τραγουδίστριας για να φτάσει στην πιο διάσημη στροφή στην καριέρα της, βγάζοντας την περίφημη «ροζ» ταινία το 2010.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει παραδεχθεί πριν ακόμα βγει το επίμαχο DVD ότι έχει κάνει πλαστική στήθους. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει ότι μεγάλωσε το στήθος της για μια ταινία στην οποία επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει. Ποιος να περίμενε τότε τι είδους ταινία θα ήταν αυτή. Η ξανθιά καλλονή ξαναχτύπησε τον τελευταίο καιρό, με νέες επεμβάσεις αισθητικής φύσεως, που αυτή τη φορά έχουν να κάνουν με τα… οπίσθια. Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments