Αθλητισμός

Times: Μια αγγλική ομάδα σκέφτεται να αποσυρθεί από τη Super League

Times: Μια αγγλική ομάδα σκέφτεται να αποσυρθεί από τη Super League
Times: Οι σφοδρές αντιδράσεις, ειδικά στην Αγγλία, έχουν προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στις ομάδες που υπέγραψαν την ίδρυση της Super League.

Οι Times αποκαλύπτουν ότι, τουλάχιστον, μία αγγλική ομάδα σκέφτεται να αποσυρθεί από την European Super League αφού οι αντιδράσεις των οπαδών της είναι σφοδρές. Να θυμίσουμε ότι έξι είναι οι αγγλικές ομάδες στις 12 που υπέγραψαν την ίδρυση της κλειστής λίγκας με πρόεδρο τον Φλορεντίνο Πέρεθ, πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτές είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ.

Έτσι, η Αγγλία βρίσκεται στο επίκεντρο των αντιδράσεων για τη σύσταση της ESL, με έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλάθλους των έξι συλλόγων που υπογράφουν την ίδρυσή της και από τους υπόλοιπους συλλόγους. Να σημειώσουμε ότι κατά στο σχέδιο έχει ταχθεί και ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον. Σύμφωνα μάλιστα με τους «Times», ήδη ένας από τους έξι συλλόγους που έχουν δεσμευθεί στο νέο project εξετάζει το ενδεχόμενο υπαναχώρησης.

Σύμφωνα με τη γνωστή βρετανική εφημερίδα, οι αντιδράσεις των οπαδών της συγκεκριμένης ομάδας έχουν θορυβήσει τη διοίκηση, αρκετά μέλη της οποίας εκφράζουν έντονο προβληματισμό για την κατάσταση που διαμορφώνεται. Οι «Times» μιλούν «επείγουσες εσωτερικές διεργασίες», οι οποίες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αλλαγή στάσης.

Times: Μια αγγλική ομάδα σκέφτεται να αποσυρθεί από τη Super League

Times: Μια αγγλική ομάδα σκέφτεται να αποσυρθεί από τη Super League

Τονίζεται ότι, σύμφωνα με πολλά βρετανικά ΜΜΕ, από τις έξι αγγλικές ομάδες που υπέγραψαν για την ίδρυση της ESL, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι είχαν αρκετές επιφυλάξεις και προσχώρησαν στη κίνηση την τελευταία στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ρεπόρτερ του Sky Sports τονίζει ότι κι άλλες ομάδες έχουν διαφωνίες, ως προς τον τρόπο που Φλορεντίνο Πέρεθ και Αντρέα Ανιέλι «τρέχουν» τις εξελίξεις: «Ορισμένες ομάδες από αυτές που αποτελούν ιδρυτικά στελέχη της Λίγκας βιάζονται να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ και άλλες αρχίζουν και κάνουν δεύτερες σκέψεις, αναφέροντας ότι “δεν υπογράψαμε για κάτι τέτοιο”», υπογραμμίζει σε ανάρτησή του ο Βρετανός δημοσιογράφος.

Δείτε τι είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στον ΣΚΑΪ σχετικά με την European Super League

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments