Ελλάδα

Κρήτη: Παραπάνω από 100 άτομα σε προληπτική καραντίνα σε χωριό του Ηρακλείου

Κρήτη: Παραπάνω από 100 άτομα σε προληπτική καραντίνα σε χωριό του Ηρακλείου
Κρήτη: Ο αριθμός των νοσούντων φτάνει επισήμως τους 40, ενώ σίγουρα σε αυτούς προστίθενται και ασυμπτωματικοι ασθενείς, αναφέρει ανάρτηση τοπικού μέσου.

Συναγερμός έχει σημάνει σε χωριό του Ηρακλείου Κρήτης, όπου παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη σημερινή κατανομή κρουσμάτων, η περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου κατέγραψε 52 νέες λοιμώξεις το τελευταίο 24ωρο, από τα 3.015 νέα κρούσματα που σημειώθηκαν σήμερα.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η σελίδα «Τα Νέα της Πάνω Ρίζας» στο Facebook, ο αριθμός των νοσούντων φτάνει επισήμως τους 40, ενώ σίγουρα σε αυτούς προστίθενται και ασυμπτωματικοι ασθενείς. Σύμφωνα με την ανάρτηση, 100 άτομα έχουν μπει σε προληπτική καραντίνα.

«Και μπορεί όπως παντού έτσι και στο χωριό της Πάνω Ρίζας να υπάρχουν οι αρνητές του ιού, αποτελεί όμως υποχρέωση μας να προστατεύσουμε τουλάχιστον τον συνάνθρωπό μας, εάν δεν επιθυμούμε τον εαυτό μας! Ήδη οι ασθενείς είναι πολλοί για τον πληθυσμό του χωριού και οι επαφές τους μπορεί να έχουν δημιουργήσει ακόμα περισσότερους. Χωρίς κινδυνολογία και πανικό, τα μέτρα προστασίας θα επιτρέψουν ένα υγιές και ήρεμο Πάσχα. Σε αντίθετη περίπτωση, οι όποιες συνέπειες της όλης κατάστασης θα βαραίνουν όσους συνειδητά δεν συμορφωνονται για το καλό της δημόσιας υγείας!», καταλήγει η ανάρτηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΣΤΟ ΖΑΡΟ!

Ανησυχία προκαλούν πλέον τα νέα δεδομένα αναφορικά με τον Κορωνοϊό, στο χωριό του Ζαρού.

Συμφωνα με τα άτομα τα οποία έχουν ενημερώσει ότι νοσούν, ο αριθμός των νοσούντων φτάνει επισήμως τους 40, ενώ σίγουρα σε αυτούς προστίθενται και ασυμπτωματικοι ασθενείς, οι οποίοι αποτελούν και άθελά τους πηγή μετάδοσης! Στη μεγάλη πλειοψηφία τους οι ασθενείς δεν έχουν εκδηλώσει ανησυχητικά συμπτώματα, υπάρχουν όμως και τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, οι οποίες νοσηλεύονται.

100 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!

Με το δεδομένο αυτό, περισσότερα από 100 άτομα βρίσκονται σε προληπτική καραντίνα , την οποία και θα πρέπει να τηρήσουν για να αποφευχθεί η διασπορά. Και μπορεί όπως παντού έτσι και στο χωριό της Πάνω Ρίζας να υπάρχουν οι αρνητές του ιού, αποτελεί όμως υποχρέωση μας να προστατεύσουμε τουλάχιστον τον συνάνθρωπό μας, εάν δεν επιθυμούμε τον εαυτό μας!

Ήδη οι ασθενείς είναι πολλοί για τον πληθυσμό του χωριού και οι επαφές τους μπορεί να έχουν δημιουργήσει ακόμα περισσότερους. Χωρίς κινδυνολογία και πανικό, τα μέτρα προστασίας θα επιτρέψουν ένα υγιές και ήρεμο Πάσχα.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι όποιες συνέπειες της όλης κατάστασης θα βαραίνουν όσους συνειδητά δεν συμορφωνονται για το καλό της δημόσιας υγείας!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments