Lifestyle

Ο απίθανος λόγος για τον οποίο δεν αποχωρεί οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος

Ο απίθανος λόγος για τον οποίο δεν αποχωρεί οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος
«Θέλω να πω στον κόσμο που με βλέπει να μην με στηρίξει, να με αφήσει να φύγω», είχε πει ο Τριαντάφυλλος.

Το Survivor αποτελεί ένα από τα τηλεοπτικά προγράμματα που «σαρώνουν» φέτος. Ωστόσο, πολλά είναι αυτά που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες: από την μία η Ελευθερία Ελευθερίου εξαπέλυσε πυρά εναντίον της τριάδας φωτιά των Τζέιμς Καφετζή, Νίκου Μπάρτζη και Άννας Μαρίας Βέλλη, ενώ πληροφορίες θέλουν έξαλλο τον Acun Ilicali με τη διαρροή των spoilers.

Μια τηλεοπτική βόμβα έριξε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου όταν αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες από τα συμβόλαια των παικτών του Survivor και πιο συγκεκριμένα αυτά των «Διασήμων» οι οποίοι έχουν υπογράψει και διαφορετικές ρήτρες.

Όπως η ίδια ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, η παραγωγή του Survivor έχει βάλει ρήτρα ασφαλείας, στα συμβόλαια 38 σελίδων των παικτών, σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης κάποιου παίκτη.

Σύμφωνα με αυτές τις ρήτρες ο Acun μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και το 50% των συνολικών αποδοχών των παικτών, αλλά και να τους υποχρεώσει να πληρώσουν τα έξοδα των ξενοδοχείων που διέμειναν, αν αυτοί αποφασίσουν να αποχωρήσουν χωρίς να ψηφιστούν ή χωρίς να τραυματιστούν.

Το ρεπορτάζ αποκάλυψε ότι μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ούτε στην περίπτωση του Πάνου Καλλίδη, αλλά ίσως σε αυτή την περίπτωση να ευθύνεται ότι ο τραγουδιστής έφυγε αρκετά νωρίς και στο παιχνίδι μετά την αποχώρησή του μπήκαν αρκετοί νέοι παίκτες.

Ο οικονομικός αυτός όρος στα συμβόλαια των παικτών και ιδιαίτερα των ακριβοπληρωμένων διάσημων, ίσως είναι και ο κύριος λόγος που ο Τριαντάφυλλος δεν αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι παρότι εδώ και μήνες δεν μπορεί ουσιαστικά να βοηθήσει την ομάδα του, μένοντας διαρκώς εκτός αγωνισμάτων.

Η ρήτρα αυτή είναι πιθανότατα και ο λόγος που ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από το κοινό να τον ψηφίσει για αποχώρηση καθώς η ψυχολογία του πάει από το κακό στο χειρότερο.

Survivor 21/4: Η έκκληση του Τριαντάφυλλου

Ο Τριαντάφυλλος προχώρησε χτες σε μια δημόσια τοποθέτηση μπροστά σε όλους. Ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε τις σκέψεις του, ζητώντας από τον κόσμο να μην τον στηρίξει αυτή τη φορά και να τον αφήσει να φύγει. «Θέλω να πω στον κόσμο που με βλέπει να μην με στηρίξει, να με αφήσει να φύγω. Έχω βαρεθεί να χάνω, έχω βαρεθεί να πέφτω, να με λένε αδύναμο. Έχω βαρεθεί να βλέπω αυτά τα παιδιά στεναχωρημένα γιατί χάνουν. Έχω πονέσει την κόκκινη ομάδα και αυτή την μπαντάνα που φοράω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments