Lifestyle

Σοφία Παυλίδου: Η σχέση της με τον Χρήστο Φερεντίνο

Σοφία Παυλίδου: Η σχέση της με τον Χρήστο Φερεντίνο
Σοφία Παυλίδου: Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη συμμετοχή της στην Φάρμα.

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε σχετικά με το ριάλιτι Φάρμα και για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός είχε μιλήσει για το περιστατικό βίας εναντίον της από τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, για το οποίο βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα δικαστήρια. Ακόμη, η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως θα συμμετάσχει στην Φάρμα.

Πιο συγκεκριμένα,  η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε για πρώτη φορά στο πλατό της εκπομπής the 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα περιστατικά βίας που έχει βιώσει, την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο, αλλά και για τους λόγους που αποχώρησε από το ριάλιτι φάρμα. Σοφία Παυλίδου

Σοφία Παυλίδου: Η σχέση της με τον Χρήστο Φερεντίνο

Μιλώντας αρχικά, για τα πρώτα χρόνια της στην Αθήνα, η Σοφία Παυλίδου δήλωσε πως περνούσε δύσκολα καθώς την παρεξηγούσαν αρκετά. Η ηθοποιός στην αρχή δεν είχε πολλούς ανθρώπους δίπλα της και η πρώτη της φίλη ήταν η Τζένη Μπότση, με την οποία είναι κοντά μέχρι και σήμερα.

Σχετικά με την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της είπε: “Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τον Χρήστο, για την οποία δουλέψαμε πάρα πολύ”. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί σε μια συναυλία στον Λυκαβηττό.

Σοφία Παυλίδου: “Έφαγα από την Φάρμα γιατί έπαθα πανικό”

Αναφέρθηκε και στο ριάλιτι “Φάρμα” που συμμετείχε πρόσφατα αλλά και για την απόφασή της να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

“Έφυγα από την Φάρμα γιατί έπαθα πανικό. Ένιωσα ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στα αγωνίσματα, δεν ήταν διασκεδαστικό πλέον για εμένα και ότι παύει να είναι διασκεδαστικό απλά δεν το κάνω” είπε.

“Γενικά πέρασα πάρα πολύ ωραία τις εβδομάδες που ήμουν εκεί, δυστυχώς επειδή το πρόγραμμα παίζει μόνο δύο φορές την εβδομάδα ο κόσμος δεν μπορεί να δει όλες τις χαρές τα γέλια που είχαμε σε άλλες στιγμές”, δήλωσε.

Σοφία Παυλίδου: “Όλοι με ρωτούν γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Metoo”

Η ηθοποιός μίλησε και για το περιστατικό βίας που είχε βιώσει πριν από τρία χρόνια στο θέατρο, αλλά και για τα πολλά μηνύματα συγνώμης που έχει δεχτεί.

“Το κλασικό που ρωτούν όλοι είναι γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Metoo. Γιατί δεν ήμουν εγώ η αφορμή. Έχω δεχθεί πάρα πολλές συγγνώμες που δεν με ακούσαμε τότε, όταν μίλησα για αυτό το περιστατικό στη Φαίη Σκορδά. Ευχαριστώ και εγώ τη Σοφία Μπεκατώρου για τον δρόμο που μας άνοιξε και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η δική της περίπτωση με τη δική μου.

Τότε ήταν μια άλλη περίοδος με ανοιχτά τα θέατρα και δεν είχα καμία στήριξη ούτε από συναδέλφους, ούτε από τα μέσα, ούτε από την παραγωγή. Αυτό δεν με έκανε να ξεσηκώσω κάποιο κίνημα, συνδυαστικά με το ότι δεν ήθελα αυτό να επικοινωνηθεί γιατί είχα δύο παιδιά στην εφηβεία. Ήθελα όσο το δυνατόν να γίνει πιο ήρεμα. Στη δική μου περίπτωση τα μέσα φιλοξενούσαν τον θύτη και έβγαζαν και μάρτυρες που τον υποστήριζαν. Κάθε εκπομπή είχε και άλλο ένα ψέμα

Αν υπήρχε άλλη αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά σίγουρα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς γιατί όλοι κάνουμε λάθη. Απεναντίας δεν ζητήθηκε συγγνώμη αλλά έγινε αυτό το πανηγύρι για ένα μήνα και δεν μιλούσα. Ο κόσμος νόμιζε ότι δεν μιλώ επειδή έχω άδικο ή προσπαθώ να το κρύψω” είπε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments