Ελλάδα

Πάνος Καμμένος: Έκανε στη Σερβία το ρωσικό εμβόλιο

Πάνος Καμμένος: Έκανε στη Σερβία το ρωσικό εμβόλιο
Πάνος Καμμένος: Ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης έκανε το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με ανάρτηση του στο Twitter.

Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε πως εμβολιάστηκε με το ρωσικό εμβόλιο στην Σερβία. Στην γειτονική χώρα οι εμβολιασμοί γίνονται με μεγαλύτερη ταχύτητα, καθώς ήδη βρίσκονται πάνω από 1 εκατ. εμβολιασμούς. Ακόμη, ο Χάρης Θεοχάρης είχε ανακοινώσει πως θα αναγνωρίσει η Ελλάδα όλα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού από την Σερβία.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός ανακοίνωσε ότι μετέβη στη γειτονική Σερβία και εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού με το ρώσικο εμβόλιο Sputnik. Άλλωστε, ο πρώην πρόεδρος των ΑΝΕΛ ασκεί έντονη κριτική για τα περιοριστικά μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης και φαίνεται ότι βρήκε διέξοδο στο εξωτερικό. Πάνος Καμμένος

Πάνος Καμμένος: Η ανάρτηση του

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε από την ώρα του εμβολιασμού του φοράει ένα μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, ενώ παραμένει εξαιρετικά αδύνατος, χωρίς να θυμίζει καθόλου τον -μακρινό πλέον- παλιό εαυτό του. Εντύπωση προκαλεί και το τατουάζ στο αριστερό του μπράτσο με μερικά αστεράκια.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter, “ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου. Εδώ η ζωή γύρισε πίσω όλα ανοιχτά όλοι εμβολιασμένοι και οι νέοι τώρα και οι ξένοι και σε 10 μέρες παράγουν το Sputnik ενώ εμείς ΜΜΕ τρομοκρατίας”.

Πάνος Καμμένος: Οι Έλληνες επιλέγουν τη Σερβία για γρήγορο εμβόλιο

Την πιο γρήγορη κι αποτελεσματική λύση επιλέγουν πολλοί Έλληνες που κατευθύνονται στη γειτονική Σερβία για να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19 και να μη χρειάζεται να περιμένουν πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για να εμβολιαστούν στην Ελλάδα.

Όπως ανέφερε το capital.gr, o “εμβολιαστικός τουρισμός” είναι ένα φαινόμενο που έχει καταγραφεί τους τελευταίους μήνες και έχει μεγάλη απήχηση μεταξύ άλλων σε χώρες όπως η Τουρκία και η Ιταλία, ενώ δημοφιλείς προορισμοί είναι η Σερβία, η Ρωσία αλλά και η Κύπρος και το Ντουμπάι. Πολλά τουριστικά πρακτορεία προσφέρουν εκδρομές εμβολιασμού, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, μόνο τον τελευταίο μήνα έχουν επισκεφτεί 50 Έλληνες κεντρικό ξενοδοχείο στο Βελιγράδι για να εμβολιαστούν. Συνολικά στο ίδιο ξενοδοχείο έκαναν κράτηση 300 τουρίστες από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments