Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [25/04/21-01/05/21]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [25/04/21-01/05/21]
Ζώδια: Δείτε τι φέρνει η νέα εβδομάδα και για τα δώδεκα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Κυριακή 25 Απριλίου μέχρι και το Σάββατο 1 Μαΐου.

Κριός

Ο δρόμος σας, έχει ακόμη αρκετά εμπόδια. Την Κυριακή 25 Απριλίου, υπάρχει η σύνοδος Ερμή/Αφροδίτης στον Ταύρο στον οίκο των οικονομικών. Παράλληλα ο Ερμής τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Θα νιώθετε λίγο φειδωλοί με τα χρήματα και θα προτιμήσετε να επιδιορθώσετε κάποια ρούχα σας για να συνεχίσετε να τα φοράτε, παρά να κάνετε καινούργιες αγορές.

Παράλληλα μια καλλιτεχνική διάθεση θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με χειροποίητες κατασκευές. Γενικά θα θελήσετε να ενασχοληθείτε με όμορφο και δημιουργικό τρόπο. Την Τρίτη 27 Απριλίου, υπάρχει μια πανσέληνος στο Σκορπιό που σας δίνει ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα μέσα από επενδύσεις. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Συνεργαστείτε με έμπειρους επενδυτές για να μάθετε να κάνετε σωστές επενδύσεις.

Ταύρος

Θα τεστάρετε τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα… και θα «σκίσετε». Στις 25 Απριλίου, υπάρχει ένα ζευγάρι όψεων του Ερμή στο ζώδιό σας, που σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο της φήμης και της κοινωνικής σας θέσης.

Αυτός ο συνδυασμός θα σας εμπνεύσει να βυθιστείτε σε ένα δημιουργικό έργο. Μπορεί να αφορά την επιχείρησή σας, ένα γραφικό έργο ή κάτι καλλιτεχνικό. Την Τρίτη 27 Απριλίου, υπάρχει μια πανσέληνος στο Σκορπιό που φωτίζει τον οίκο των σχέσεων. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, έχετε ευκαιρίες να συνδεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο με το ταίρι σας.

Αν ψάχνετε να δημιουργήσετε σχέση, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσετε κάποιον που σας ενδιαφέρει. Δεν έχει σημασία πόσα μηνύματα στέλνετε. Είκοσι δευτερόλεπτα ζωντανής συζήτησης μαζί του, θα σας πουν αν αυτό το άτομο αξίζει τον κόπο.

Δίδυμος

Αυτή την εβδομάδα σας δίνεται η δυνατότητα να χαλαρώσετε και να τακτοποιήσετε με ηρεμία όλες τις υποθέσεις σας. Την Κυριακή 25 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στον οίκο των ψυχικών σας ικανοτήτων. Ταυτόχρονα, ο Ερμής τετραγωνίζει τον Κρόνο στον οίκο της εκπαίδευσης. Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να ασχοληθείτε με αστρολογικές σπουδές. Όπως να μάθετε κάρτες Ταρώ, αστρολογία ή χαρτομαντεία. Μπορείτε επίσης να διαλογιστείτε. Την Τρίτη, 27 Απριλίου, υπάρχει μια πανσέληνος στο Σκορπιό που φωτίζει τον πνευματικό σας οίκο. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα έχετε πολλές εκπληκτικές ιδέες για το πώς να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Μπορεί να αποφασίσετε νέο τρόπο διατροφής ή άσκησης.

Καρκίνος

Η δοκιμασμένη και αληθινή μέθοδος, ενδέχεται να μην λειτουργεί αυτήν την εβδομάδα. Όμως υπάρχουν πάντα εναλλακτικές λύσεις. Την Κυριακή 25 Απριλίου, ο Ερμής με την Αφροδίτη κάνουν σύνοδο στον κοινωνικό σας οίκο. Ταυτόχρονα, ο Ερμής τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο των οικονομικών. Συμμετέχοντας σε μια ομάδα μπορείτε να επεκτείνετε τον φιλικό σας κύκλο. Μπορείτε μάλιστα να ωφεληθείτε συναντώντας άτομα με επιρροή. Την Τρίτη 27 Απριλίου, υπάρχει μια πανσέληνος στο Σκορπιό στον οίκο του ρομαντισμού και των ρίσκων. Οι επόμενες δύο εβδομάδες, είναι πολύ θετικές για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας… αν είστε μόνοι. Κανονίστε κάποια ραντεβού με άτομα που γνωρίσατε στο διαδίκτυο ή αφήστε κάποιο γνωστό, να σας συστήσει σε ένα άτομο που σας κίνησε το ενδιαφέρον.

Λέων

Μερικές φορές όταν κάποιος λάμπει…κάποιος άλλος προσπαθεί να τον πετάξει από τη σκηνή. Μην αφήσετε ένα αρνητικό σχόλιο να καταστρέψει την εβδομάδα σας. Την Κυριακή 25 Απριλίου, η σύνοδος Ερμή/Αφροδίτης γίνεται στον οίκο της φήμης και της καριέρας. Ταυτόχρονα, ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον οίκο των σχέσεων. Σήμερα θα προσελκύσετε τόσο θαυμαστές…. όσο και εχθρούς. Ένα άτομο που ζηλεύει την επιτυχία σας θα προσπαθήσει να σας βλάψει, αλλά θα μπορέσετε εύκολα να τον αντιμετωπίσετε.

Είναι μια καλή μέρα για να βρείτε άτομα που υποστηρίζουν αυτό που κάνετε και να συνεργαστείτε μαζί τους, ώστε να σημειώσετε αμοιβαία επιτυχία. Την Τρίτη 27 Απριλίου, η πανσέληνος στο Σκορπιό φωτίζει τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, υπάρχει πολλή ενέργεια που αφορά συγγενείς, προγόνους και μεταφορά αντικειμένων από άτομο σε άτομο. Τώρα κάποια οικογενειακά κειμήλια, μπορούν να μεταβιβαστούν από ένα γηραιότερο μέλος της οικογένειας… σε ένα νεότερο. Απελευθερώστε χώρο στο σπίτι σας, για κάποιες οικογενειακές αντίκες!

Παρθένος

Έχετε συλλέξει τις πληροφορίες που χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, για να εφαρμόσετε το σχέδιό σας. Την Κυριακή 25 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στον οίκο της εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα, ο Ερμής τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο της καθημερινότητας. Αν σπουδάζετε, αυτή η όψη αφορά τις συνήθειες μελέτης και προετοιμασίας των τελικών σας εξετάσεων. Αν δεν σπουδάζετε, ίσως παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει.

Την Τρίτη, 27 Απριλίου, υπάρχει μια πανσέληνος στο Σκορπιό στον οίκο της διαδικασίας σκέψης. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, είναι καλό να προσέχετε αυτά που λέτε στον εαυτό σας. Ένα από τα φυσικά σας ταλέντα είναι να ορίζετε τι δεν λειτουργεί και να αναζητάτε τρόπους βελτίωσης. Είστε «μάστορας» στο να καθαρίζετε το σπίτι στο μισό χρόνο ή να βρίσκετε την καλύτερη διαδρομή όταν οδηγείτε. Όμως είστε και αρκετά σκληροί με τον εαυτό σας. Σήμερα θα κάνετε ένα στοργικό εσωτερικό διάλογο.

Ζυγός

Υπάρχει μεγάλη υποστήριξη για σας…. και ήρθε η ώρα να ρισκάρετε αποδεικνύοντας στους άλλους την δημιουργικότητά σας. Την Κυριακή 25 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στον οίκο των οικονομικών. Ταυτόχρονα τετραγωνίζει τον Κρόνο στον οίκο του ρίσκου. Όσον αφορά τα χρέη και τις επενδύσεις σας, σήμερα θα είστε συνετοί. Είστε επίσης έτοιμοι να κάνετε ό, τι χρειάζεται για την επίτευξη του στόχου σας. Το μυαλό σας είναι ευκρινές και ικανό να ελέγξει διεξοδικά τη γραφειοκρατία. Την Τρίτη 27 Απριλίου, υπάρχει ένας πανσέληνος στο Σκορπιό, τονίζοντας τον οίκο των οικονομικών σας. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον έσοδα, να αυξήσετε το τρέχον εισόδημά σας ή να πουλήσετε κάτι και να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα. Αν έχετε μια επιχείρηση, θα μπορούσε να απογειωθεί.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, κάποιος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να γνωρίσετε ένα οικογενειακό πρότυπο. Έχετε την ευκαιρία να απελευθερωθείτε. Την Κυριακή 25 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στον οίκο των σχέσεων. Ταυτόχρονα, ο Ερμής τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο, στον οίκο των υλικών αγαθών. Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να βιώσετε μια αγχωτική στιγμή. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε εξωτερικές περιστάσεις. Οι δυο σας μπορείτε να σκεφτείτε μια αξιόλογη λύση. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για σχεδιάσετε ένα πλάνο και να προχωρήσετε. Την Τρίτη 27 Απριλίου, η πανσέληνος γίνεται στο δικό σας ζώδιο. Αυτή είναι μια σημαντική περίοδος για σας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα λάβετε προσωπικές αποφάσεις για τη ζωή και τις σχέσεις σας. Αυτή είναι μια ισχυρή όψη. Τώρα, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις δικές σας επιλογές.

Τοξότης

Τοξότη, έχετε τα εργαλεία και τη βοήθεια. Αυτή την εβδομάδα, το μόνο πράγμα που σας εμποδίζει…είναι ο εγκέφαλός σας. Την Κυριακή 25 Απριλίου, η σύνοδος Ερμή/Αφροδίτης γίνεται στον τομέα της εργασίας. Ταυτόχρονα, ο Ερμής τετραγωνίζει τον Κρόνο στον οίκο της γραφειοκρατίας. Σήμερα, ενδέχεται να εξετάσετε μια εργασιακή σύμβαση. Υπάρχουν αρκετές καλές προβλέψεις γι’ αυτή. Ωστόσο, είναι πιθανό μία ή δύο ρήτρες να χρειάζονται κάποια διαπραγμάτευση. Και ίσως το άλλο μέρος…να είναι δεκτικό στην αλλαγή. Την Τρίτη 27 Απριλίου, γίνεται η πανσέληνος στο Σκορπιό στον οίκο της διαίσθησης. Το αραχνοειδές αισθητήριό σας είναι ιδιαίτερα αυξημένο σήμερα καθώς αντιλαμβάνεστε αμέσως αυτό που αισθάνονται οι άλλοι. Τις επόμενες δύο εβδομάδες η διαίσθησή σας, σας λέει πολλά για τα άτομα με τα οποία αλληλεπιδράτε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ενισχυμένη έκτη σας αίσθηση, πολύ μετά το πέρασμα της ενέργειας της πανσελήνου.

Αιγόκερως

Μείνετε απασχολημένοι αυτήν την εβδομάδα, ενώ περιμένετε ευκαιρίες. Την Κυριακή 25 Απριλίου, η σύνοδος Ερμή/Αφροδίτης γίνεται στον οίκο του ρομαντισμού και της διασκέδασης. Ταυτόχρονα, το τετράγωνο Ερμή/Κρόνου, γίνεται στον οίκο των οικονομικών σας. Σήμερα, κάνετε μια συντονισμένη προσπάθεια να καταλάβετε πώς να αποκτήσετε τις εμπειρίες που θέλετε παραμένοντας όμως σταθεροί στον προϋπολογισμό σας. Οι δημιουργικές λύσεις φαίνεται πως είναι δύσκολο να βρεθούν. Μπορείτε να βρείτε κάποιες ιδέες, μέσω διαδικτύου. Μόλις ξεκινήσετε την έρευνά σας, θα βρείτε υπέροχα πράγματα να κάνετε. Την Τρίτη 27 Απριλίου, η πανσέληνος στο Σκορπιό γίνεται στον οίκο της φιλίας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, είναι καλό να επανασυνδεθείτε με μερικούς φίλους που είχατε καιρό να μιλήσετε. Εξετάστε το ενδεχόμενο να συγκεντρωθείτε και να διασκεδάσετε.

Υδροχόος

Ακούτε πολλούς γύρω σας να λένε, πως είστε καταπληκτικοί. Πιστέψτε τους! Την Κυριακή 25 Απριλίου, η σύνοδος Ερμή/Αφροδίτης γίνεται στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Ταυτόχρονα, ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Σήμερα, είστε αρκετά σοβαροί στα θέματα που αφορούν το σπίτι σας. Μπορεί να εκπαιδεύσετε τα παιδιά σας για τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν. Μπορεί να ετοιμάζετε το σπίτι σας για να το πουλήσετε ή να το επισκευάζετε. Την Τρίτη, 27 Απριλίου, υπάρχει μια πανσέληνος στον οίκο της καριέρας. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, υπάρχει ένας τεράστιος προβολέας στον τρόπο που εργάζεστε. Ίσως παρακολουθούν την δουλειά σας ο επόπτης ή ο προϊστάμενός σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε μια αύξηση. Μπορείτε επίσης να βρείτε μια νέα δουλειά. Δημοσιεύστε το βιογραφικό σας αυτή την περίοδο και θα βρείτε μια πολύ καλύτερη θέση.

Ιχθύς

Μην αφήσετε μια ανησυχία, να σας κρατήσει πίσω αυτή την εβδομάδα. Στην πραγματικότητα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Την Κυριακή 25 Απριλίου, η σύνοδος Ερμή/Αφροδίτης γίνεται στον οίκο της επικοινωνίας. Ταυτόχρονα, ο Ερμής τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο της διαίσθησης. Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σας ξεγελάσει σήμερα. Αν υπογράφετε κάποιο συμβόλαιο, θα εντοπίσετε το πρόβλημα.

Στη συνάντηση της βιντεο-διάσκεψης, θα καταλάβετε αμέσως, πώς αισθάνεται το άλλο άτομο γι’ αυτό που προτείνετε. Η ψυχική σας ικανότητα είναι αυξημένη σήμερα. Την Τρίτη 27 Απριλίου, γίνεται η πανσέληνος στο Σκορπιό στον οίκο της εκπαίδευσης. Ίσως να ετοιμάζεστε για κάποιες εξετάσεις ή για να υποβάλετε ένα έργο. Μπορεί να μελετάτε κάτι διαφορετικό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επιστρέψετε στις καλές μελετηρές σας συνήθειες και να εστιάσετε την προσοχή σας στον πραγματικό σας στόχο. Αυτό θα δώσει προοπτική στη δουλειά σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments