Αθλητισμός

Συνεδρίαση λοιμωξιολόγων για αθλητικές δραστηριότητες: Ίσως και σήμερα οι αποφάσεις

Συνεδρίαση λοιμωξιολόγων για αθλητικές δραστηριότητες: Ίσως και σήμερα οι αποφάσεις
Συνεδρίαση λοιμωξιολόγων για αθλητικές δραστηριότητες: Οι ειδικοί συνεδριάζουν αυτή την ώρα. Στο «τραπέζι» και το θέμα λειτουργίας των γυμναστηρίων.

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων με θέμα τις αθλητικές δραστηριότητες. Στο «τραπέζι» είναι και το θέμα λειτουργίας των γυμναστηρίων. Ίσως και σήμερα ανακοινωθούν αποφάσεις σχετικά με τα δύο ζητήματα αφού σιγά – σιγά το lockdown «χαλαρώνει» με το άνοιγμα της εστίασης στις 3 Μαΐου και του τουρισμού στις 14 Μαΐου, αν και υπάρχουν ειδικοί που διαφωνούν με αυτές τις αποφάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή ειδικών του υπουργείου Υγείας συνεδριάζει αυτή την ώρα με βασικά ζητήματα το άνοιγμα ομαδικών αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και το πως και πότε θα ανοίξουν τα γυμναστήρια, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν θα υπάρχει ανακοίνωση σχετικά με το άνοιγμα αθλητικών δραστηριοτήτων και αν θα υπάρξει «οδικός χάρτης» για το άνοιγμα των γυμναστηρίων που αναμένεται να ανοίξουν λίγο αργότερα.

Να σημειώσουμε ότι οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων τις προηγούμενες μέρες είχαν κάνει κινητοποιήσεις. Στην ανακοίνωσή τους σχετικά με αυτές ανέφεραν:

«Όπως είχε αρχικά σχεδιασθεί, την Καθιστική Διαμαρτυρία στην Πλατεία Συντάγματος τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 θα ακολουθούσαν την επόμενη ημέρα Τρίτη 20 Απριλίου 2021, ανάλογες διαμαρτυρίες σε πολλές μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, έτσι με υποδειγματική τάξη και έγινε.

Είναι γνωστό ότι η Καθιστική Διαμαρτυρία, στην Πλατεία Συντάγματος στην οποία συμμετείχαν ΜΟΝΟ εκπρόσωποι της Διοίκησης του ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. και 3 εκπρόσωποι των Περιφερειακών κλαδικών συλλόγων της Αττικής, της Λάρισας και της Μαγνησίας, σημείωσε απόλυτη επιτυχία στο στόχο της, αφού αρκετοί τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας όπως ALPHA, STAR, ΣΚΑΙ, ΕΡΤ1, MEGA κ.α., καθώς και ραδιοφωνικοί σταθμοί και εφημερίδες έκαναν εκτενή αναφορά.

Σε μεγάλες πόλεις της χώρας από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη όπως Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Κοζάνη, Βόλο, Τρίκαλα κ.α., πραγματοποιήθηκε ανάλογη Καθιστική Διαμαρτυρία με πρωτοβουλία του ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. και των τοπικών Περιφερειακών Συλλόγων.

Συνεδρίαση λοιμωξιολόγων για αθλητικές δραστηριότητες: Είχαν προηγηθεί κινητοποιήσεις από τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων

Συνεδρίαση λοιμωξιολόγων για αθλητικές δραστηριότητες: Είχαν προηγηθεί κινητοποιήσεις από τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων

Οι Διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν με σχετική άδεια των τοπικών Αστυνομικών Διευθύνσεων και με την τήρηση όλων των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων.

Οι Περιφερειακές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με υποδειγματική τάξη, σημείωσαν απόλυτη επιτυχία, κίνησαν το ενδιαφέρον τοπικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών και κοινοποιήθηκαν τα προβλήματα των γυμναστηρίων στις τοπικές κοινωνίες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments