Αθλητισμός

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Στέλνουν τον Σέρβο τεχνικό στον Παναθηναϊκό

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Στέλνουν τον Σέρβο τεχνικό στον Παναθηναϊκό
Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Δημοσίευμα από τη Σερβία στέλνει τον γνωστό προπονητή στον Παναθηναϊκό. Τι απαντούν από τη μεριά του «τριφυλλιού».

Οι Σέρβοι στέλνουν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Παναθηναϊκό. Το δημοσίευμα δεν γνωρίζουμε αν ευσταθεί, αλλά όσο πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν, ανάλογα και με το πώς θα κλείσει τη χρονιά του το «τριφύλλι», τα σενάρια για την αντικατάσταση του Λάζλο Μπόλονι θα υπάρχουν. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ο περισσότερο «χαμένος» μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (0-0). Βέβαια, και η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 2-0 στην 6η αγωνιστική για τα play offs της Super League.

Το επίμαχο δημοσίευμα από τη Σερβία, που στέλνει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Παναθηναϊκό, προκάλεσε τη διάψευση του από το «τριφύλλι». Συγκεκριμένα, η «sportske.net» αναφέρει ότι ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον «πράσινο» πάγκο, ενώ αναφέρει ότι ο Σερβος προπονητής είναι προ των πυλών της Παιανίας.

Το ρεπορτάζ, που επικαλείται ελληνικά Μέσα, τονίζει ότι σημαντικό ρόλο στη σχετική κίνηση παίζει το παρελθόν του Μιλόγεβιτς με την πράσινη φανέλα Ωστόσο, από το ρεπορτάζ της ομάδας αλλά και από πηγές μέσα από τον Παναθηναϊκό, επισημαίνεται πως δεν υπάρχει θέμα Μιλόγεβιτς και γίνεται λόγος για «σενάρια» επιστημονικής φαντασίας.

Ποιος είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι πρώην παίκτης και νυν προπονητής ποδοσφαίρου. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς γεννήθηκε στην πόλη Αραντέλοβατς και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα το 1986 όταν έγινε μέλος των Ακαδημιών του Ερυθρού Αστέρα. Ωστόσο, το επαγγελματικό του ντεμπούτο το έκανε με την Ραντνίσκι. Στη συγκεκριμένη ομάδα έμεινε από το 1990 μέχρι το 1993. Εκείνο το καλοκαίρι ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην Ηπειρωτική ομάδα έμεινε για μια σεζόν και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Καλαμάτα. Το 1996 επέστρεψε στην Σερβία για τον Ερυθρό Αστέρα. Έξι μήνες αργότερα ήρθε και πάλι στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μια σεζόν αργότερα έγινε μέλος του Παναθηναϊκού. Με τους «πράσινους» αγωνίστηκε για τρία χρόνια και το καλοκαίρι του 2000 ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή όπου έμεινε για τρεις σεζόν. Η χρονιά 2003-04 ήταν η τελευταία της καριέρας του και την πέρασε μισή στον Ακράτητο και την υπόλοιπη στον Απόλλων Σμύρνης.

Ποιος είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Ποιος είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Ως παίκτης κατέκτησε: το Κύπελλο Γιουγκοσλαβίας το 1996. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας αποφάσισε να γίνει προπονητής. Ανέλαβε θέση στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και μετέπειτα στον Ερυθρό Αστέρα.

Η πρώτη του δουλειά σαν πρώτος προπονητής ήταν στην Κουκαρίτσκι. Στη συνέχεια εργάστηκε στην Κύπρο και την Ομόνοια, ενώ επέστρεψε στην αγαπημένη του Ελλάδα για τον Πανιώνιο.

Το καλοκαίρι του 2017 ανέλαβε τον Ερυθρό Αστέρα. Με τον Μιλόγεβιτς στον πάγκο η ομάδα της Σερβίας έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League. Αποχώρησε το 2019, τον Δεκέμβριο, και στη συνέχεια ανέλαβε την Αλ-Αχλί Τζέντα τον Φεβρουάριο του 2020,  αλλά έφυγε τον Μάρτιο του 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments