Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το ωραιότερο Πάσχα για εκείνη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το ωραιότερο Πάσχα για εκείνη
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η παρουσιάστρια μίλησε σε συνέντευξη της σχετικά με το Πάσχα της παιδικής της ηλικίας, αλλά και το ωραιότερο Πάσχα που έχει κάνει.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ιδανικό Πάσχα για εκείνη. Η παρουσιάστρια είχε απαντήσει στις φήμες περί χωρισμού της. Ακόμη, η Βίκυ Καγιά είχε μιλήσει σχετικά με το γνωστό μοντέλο και της αιτίας που έφυγε από το GNTM.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της εκπομπής, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της περιέγραψαν το πώς περνούσαν το Πάσχα στα παιδικά τους χρόνια, αλλά και το ποιο είναι το ιδανικό Πάσχα για τους συντελεστές της εκπομπής.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Μέναμε στο ίδιο σπίτι με την νονά μου”

Σχετικά με το ιδανικό Πάσχα για εκείνη, ανέφερε «Η νονά της αδελφής μου ήταν για πολλά χρόνια εκτός Πατρών – επειδή είμαστε από την Πάτρα- και δεν της έστελνε ούτε μια λαμπάδα. Η αδερφή μου κάθε χρόνο είχε τον καημό αν θα τη θυμηθεί. Κι εγώ ήμουν το παιδάκι το τυχερό που η νονά μου όχι μόνο με έπαιρνε να με ρωτήσει τι λαμπάδα και τι παπούτσια θέλω – γεια σου νονά Πόπη- αλλά μέναμε και στο ίδιο σπίτι. Ήμασταν πόρτα πόρτα, οι πόρτες μας ήταν πάντα ανοιχτές, ήταν σαν να είναι στο σπίτι μου, θεία μου» είπε η Ηλιάνα.

Περιγράφοντας το ωραιότερο Πάσχα που έχουν κάνει, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι αγαπά το Πάσχα περισσότερο από τα Χριστούγεννα γιατί πήγαιναν οικογενειακώς στη Ζάκυνθο. «Από τα πολύ αγαπημένα μου ήταν οι Μεγάλες Εβδομάδες που πήγαινα με τη νονά μου, οι δυο μας εκκλησία και καθόμασταν και μου άρεσε τόσο πολύ. Τραγουδούσα κι εγώ δεν καταλάβαινα. Στη Νέα Υόρκη ήταν φανταστικά γιατί στην ομογένεια περνούν το Πάσχα με πραγματική κατάνυξη και συμμετέχεις. Από τα αγαπημένα μου Πάσχα είναι στο Βόλο, έχει ωραία μοναστήρια να πας. Στον Βόλο η νηστεία είναι αυστηρή, ούτε ξηρούς καρπούς δεν τρως».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Tι είπε για τον χωρισμό

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την καθημερινή της εκπομπή «Pop Up» , θέλησε κατά την έναρξη να απαντήσει στις φήμες του χωρισμού της με τον Snik Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με χιουμοριστικό τρόπο και με το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου «Οι χωρισμένοι» και αναφέρθηκε στην σχέση της.

«Τις καλές και τις κακές μέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε»

«Καταρχάς σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει εδώ με ένα αφιέρωμα από τους υπέροχους συνεργάτες μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την διακριτικότητα σας σε ότι και αν συμβαίνει στην ζωή μου καλό ή κακό. Τις καλές και τις κακές μέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μην στεναχωριέται κανένας, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα να το πω και αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον για το τι συμβαίνει για την προσωπική μου ζωή, γιατί είναι προσωπική», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments