Διεθνή

Ισπανία: Έφοδος της αστυνομίας σε κορονοπάρτι οργίων με 61 άτομα

Ισπανία: Έφοδος της αστυνομίας σε κορονοπάρτι οργίων με 61 άτομα
Ισπανία: Έφοδος της αστυνομίας σε κορονοπάρτι οργίων με 61 άτομα, όπου παραβίαζαν το lockdown όλοι μαζί σε ομαδικό όργιο.

Κορωνοπάρτι οργίων εντόπισε στην Ισπανία η αστυνομία, όπου συμμετείχαν 61 άτομα, τα οποία φυσικά παραβίαζαν το lockdown ομαδικά! Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Καταλονία, όπου οι αστυνομικές αρχές της Βαρκελώνης έκαναν «ντου» σε ένα sex shop, προχορώντας στη σύλληψη των 61 παραβατών, με την κατηγορία της συμμετοχής σε κορωνοπάρτι σεξουαλικό όργιο εν καιρώ πανδημίας.

Στη συνέχεια οι αστυνομική εκκένωσαν τον χώρο του καταστήματος ερωτικών βοηθημάτων και οι αρχές υπέβαλλαν μήνυση σε όλους τους συμμετέχοντες για την παρβίαση των μέτρων του lockdown.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εφημερίδα El Pais, ένας από τους συμμετέχοντας είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Η εν λόγω επιχείρηση διαθέτει, επίσης, δωμάτια και «μπουντρούμια» για ομαδικό σεξ με ιδιαίτερα γούστα και πολύ μεγάλες οθόνες για προβολή ταινιών και σόου πορνογραφικού περιεχομένου.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην εκκένωση του καταστήματος, με τις αρχές να υποβάλουν μήνυση σε 61 άτομα για παραβίαση των μέτρων του lockdown. Βέβαια σύμφωνα με τις αναφορές δεν συμμετείχαν όλοι στο όργιο, αλλά η αστυνομία βρήκε 65 άτομα συνολικά.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Pais, ένας από τους συμμετέχοντες στο όργιο είχε στην κατοχή του μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments