Lifestyle

Αλίκη Βουγουκλάκη: Η άγνωστη φωτογραφία της που χορεύει πάνω σε σκάφος

Αλίκη Βουγουκλάκη: Η άγνωστη φωτογραφία της που χορεύει πάνω σε σκάφος
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο φωτογραφικός φακός έπιασε την εθνική μας σταρ σε στιγμές ανεμελιάς και ευτυχίας.

Μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια από το χαμό της εθνικής μας σταρ, όμως η Αλίκη Βουγιουκλάκη παραμένει μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς της χώρας μας μέχρι και σήμερα. Η Αλίκη, όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της, έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές εδώ και δεκαετίες, ενώ πολλές ήταν εκείνες που προσπάθησαν να μιμηθούν το απαράμιλλο μπρίο και τσαχπινιά της.

Πολλά έχουν ειπωθεί για τις πλαστικές επεμβάσεις της κορυφαίας σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, ωστόσο η ίδια πολλές φορές είχε αναφερθεί σε αυτό το ζήτημα με χιούμορ, ένα στοιχείο που τη χαρακτήριζε έντονα. Το νεανικό της πρόσωπο ήταν το επίκεντρο των ΜΜΕ της εποχής, αλλά και η ίδια δεν είχε διστάσει πολλές φορές να κάνει τολμηρές φωτογραφίσεις μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όπως αυτή η φωτογράφιση στο εξοχικό της σπίτι στον Θεολόγο.

Αυτή τη φορά μία φωτογραφία από το μακρινό 1965 ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Αν και είχαμε συνηθίσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε «στημένες» πόζες, αυτή τη φορά την βλέπουμε περισσότερο ανέμελη και αυθόρμητη από ποτέ να διασκεδάζει πάνω σε σκάφος.

Όπως δείχνει και η φωτογραφία, η εθνική σταρ διασκεδάζει χορεύοντας πάνω στο κατάστρωμα ενός σκάφους ανέμελη και ευτυχισμένη, απολαμβάνοντας τις χαρές της κοσμικής Αθήνας. Με μαύρο παντελόνι, λαμπερό τοπ με γεωμετρικά τυπώματα και τις χαρακτηριστικές ξανθές, κυματιστές μπούκλες της.

Πίσω από αυτήν διακρίνουμε τον Νίκο Μαστοράκη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στη διάρκεια κρουαζιέρας όπου η εθνική υπερστάρ είχε δώσει συνέντευξη σε ραδιοφωνική εκπομπή του.

Η γοητεία της εικόνας δεν έγκειται μόνο στο γεγονός ότι κατάφερε να συλλάβει την Αλίκη σε μια απόλυτα φυσική πόζα, αλλά και στο ότι απεικονίζει την ανεμελιά και το γκλάμουρ μιας ολόκληρης εποχής, η οποία μοιάζει έτη φωτός μακριά από αυτήν που διανύουμε.

Την ανάρτηση έκανε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης, ο οποίος διαχειρίζεται τον λογαριασμό της μητέρας του στο Instagram, ανεβάζοντας συχνά άγνωστες φωτογραφίες από την επαγγελματική αλλά και προσωπική ζωή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments