Lifestyle

Αναστάσιος Ράμμος: Φωτογραφήθηκε ως Ιησούς και τον «σταύρωσαν»

Αναστάσιος Ράμμος: Φωτογραφήθηκε ως Ιησούς και τον «σταύρωσαν»
Αναστάσιος Ράμμος: Τον «σταύρωσαν» στα social media για μια φωτογραφία ως Εσταυρωμένος. Αρκετοί σχολίασαν αρνητικά για το συγκεκριμένο πρότζεκτ φωτογράφισης.

Ο Αναστάσιος Ράμμος ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και η εν λόγω εικόνα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης απεικονίζεται ως Ιησούς στον Σταυρό σε μια αρκετά καλλιτεχνική αποτύπωση του Θείου δράματος.

Το αποτέλεσμα έχει διχάσει καθώς αρκετοί λάτρεψαν το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, ενώ άλλοι μιλούν για βλασφημία. Το εν λόγω πρότζεκτ φωτογράφισης είναι του φωτογράφου Μάριου Τσουλχάι, ο οποίος θέλησε να τοποθετηθεί απαντώντας στα αρνητικά σχόλια. «Δεν ξέρω αν αυτό που εκφράζω με αυτό το PROJECT σημαίνει πως δεν πιστεύω αντιθέτως πιστεύω πολύ αλλά είναι τέχνη. Τέχνη σημαίνει κόντρα στην κοινή ματιά, κόντρα σε ότι θεωρούμε δεδομένο να δείξεις την διαφορετική πλευρά ενός γεγονότος. Γι αυτό και ΑΝ όλη μας η πίστη μεταφερόταν και ξεκινούσε το 2021 πως θα έμοιαζε η σταύρωση του Χριστού;» σχολίασε χαρακτηριστικά στον δικό του λογαριασμό ο φωτογράφος.

Τον «Σταύρωσαν» social media

Ένας διαδικτυακός φίλος του έγραψε: «Σαν καλλιτέχνη σε θαυμάζω άλλα λόγω των ημερών λίγο σεβασμός, το βρίσκω τραβηγμένο έλεος».

Ενώ ένας άλλος follower σχολιάζει στο instagram: «Εντάξει το τερμάτισες νομίζω…Υπάρχουν άπειρα project τα οποία θα μπορούσες να κάνεις και όχι αυτό… Είναι εντελώς βλάσφημο προς τον Θεό».

«Σαν καλλιτέχνης είσαι πολύ καλός! Έχεις απίστευτο ταλέντο . Και ακούω τα τραγούδια που ερμηνεύεις και γράφεις. Όμως η φωτογράφιση είναι σκέτη αποτυχία. Η άποψη μου είναι πως με αυτό τον τρόπο εμπαίζεις τον Χριστό.! Τα πάθη του Χριστού το πιο ιερό πράγμα που υπάρχει. Με τις φωτογραφίες σου παραπέμπεις στον Χριστό. Είσαι ξύπνιο παιδί. Λυπάμαι γιατί πραγματικά δεν ξέρεις τι κάνεις αυτή την στιγμή. Δεν σέβεσαι τον Χριστό. Δεν θα σε κρίνω εγώ. Δεν είμαι άξια να κρίνω κανέναν. Όμως θεωρώ ότι με αυτό τον τρόπο είναι σαν να κοροϊδεύεις τον Χριστό. Εύχομαι ο Θεός να μας δίνει φώτιση και να γινόμαστε όλοι καλύτεροι. Και πρώτα απ’ όλους εγώ!» έγραψε μια κοπέλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments