Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [01/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [01/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα μπουν σε μια νέα εποχή κι αυτό θα απαιτήσει αναπόφευκτα να διακόψουν ορισμένους δεσμούς με το παρελθόν.

Κριός

Σήμερα πρέπει να ασχοληθείς με τα γεγονότα, την αλήθεια και μόνο την αλήθεια στα ερωτικά σου. Αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα αν συμμετέχεις σε μια συζήτηση που απαιτεί από σένα να υποστηρίξεις τη θέση σου ή να δηλώσεις τις απόψεις σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε τα σχόλια ή οι παρατηρήσεις κάποιων για το άτομο που σε ενδιαφέρει θα είναι πολλές, αλλά άστοχες.

Ταύρος

Θα επιθυμήσεις λίγο χρήσιμο και απαραίτητο χώρο για ν’ αναπνεύσεις σήμερα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα αναζωογονηθείς αν μετατοπίσεις την εστίασή σου για λίγο σε κάτι που αξίζει το πάθος σου. Αν αξιοποιήσεις απόλυτα το χρόνο με τον εαυτό σου, τότε θα ωφεληθεί και η ερωτική σου ζωή.

Δίδυμος

Κάτι για το οποίο ήσουν πεπεισμένη πως θα ήταν απλό, θα αποδειχθεί άσκοπα περίπλοκο τώρα. Όμως μην απογοητευτείς! Κοίταξε καλύτερα τις ευκαιρίες που προσφέρονται. Εσύ και ο εραστής σου, ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείτε με την ξαφνική πολυπλοκότητα των καταστάσεων. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει καταλύτης για μια πραγματική και ουσιαστικότερη σύνδεση ανάμεσά σας!

Καρκίνος

Θα ανακαλύψεις με κάποιο τρόπο, πως η αντίσταση στα ερωτικά σου, είναι μάταιη. Όμως αυτή η αποκάλυψη συνεπάγεται την πτώση των συναισθηματικών σου φραγμών, που δημιούργησες για να αποτρέψεις την καρδιά σου από τραυματισμούς ή ραγίσματα. Οτιδήποτε δυσάρεστο από το ρομαντικό σου παρελθόν πρέπει να το αφήσεις εκεί. Αυτή τη στιγμή, το μέλλον της ερωτικής σου ζωής είναι τόσο λαμπερό… που ίσως χρειαστεί να φορέσεις γυαλιά ηλίου. Ζώδια σήμερα

Λέων

Η προετοιμασία ή η πρόβλεψη για κάτι που θέλεις να πεις στον εραστή σου θα σε ωφελήσει. Πιθανότατα δεν θα εκπλαγείς όταν ανακαλύψεις πως αυτό που λες διαφέρει σημαντικά από αυτό που είχες σχεδιάσει. Όμως αυτό δεν πρέπει να έχει καμία σημασία. Είναι πιο σημαντικό να εκφράσεις αυθεντικά όσα θέλεις να πεις, με οποιονδήποτε τρόπο σου έρχονται στο μυαλό οι λέξεις!

Παρθένος

Ένα σενάριο σύγκρουσης στο δεσμό σου, μπορεί να σχετίζεται με τη δύναμη, την οικονομική ευμάρεια ή και τα δύο. Με το ταίρι σου έχετε ένα σημαντικό, κοινό σχέδιο. Ωστόσο, μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις σχετικά με την πρόοδο ή τους ρόλους σας. Αυτό ίσως δεν επιλυθεί αμέσως, αλλά η διατήρηση ανοικτών γραμμών επικοινωνίας θα βοηθήσει αναμφίβολα.

Ζυγός

Οι ανάγκες διαχωρίζονται σταδιακά, από τις επιθυμίες που αφορούν την ερωτική σου ζωή. Έχεις δίκιο να αισθάνεσαι πως ξεκινά μια νέα εποχή κι αυτό θα απαιτήσει αναπόφευκτα να διακόψεις ορισμένους δεσμούς με το παρελθόν. Προχωρώντας μπροστά με νέες προοπτικές και αφήνοντας πίσω ό, τι σε εμποδίζει να πετύχεις το παθιασμένο δυναμικό σου, είναι αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει τώρα.

Σκορπιός

Το να συλλογιστείς τα θέματα του ερωτικού σου παρελθόντος, δεν είναι κάτι δύσκολο. Αυτή η αναδρομή είναι απαραίτητη για να σε βοηθήσει να θεραπεύσεις τις παλιές πληγές. Κάτι μέσα στις τρέχουσες συνθήκες της ερωτικής σου ζωής μπορεί να είναι υπεύθυνο γι’ αυτόν τον προβληματισμό! Όμως είναι προς το συμφέρον σου να το καλωσορίσεις και να μην αντισταθείς. Η αλλαγή που επιθυμείς πρέπει να ξεκινήσει αρχικά από σένα. Ερωτοσκόπιο

Τοξότης

Κάποιος πρέπει να καταλάβει ότι η άσκηση πίεσης επάνω σου για να συμφωνήσεις ή να δεσμευτείς, είναι απλά σπατάλη χρόνου. Είναι απίθανο να αρνηθείς να συζητήσεις ένα συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο, διατηρείς πάντα το δικαίωμα να ζητήσεις περισσότερο χρόνο για να το εξετάσεις. Επειδή ζητάς κάτι τέτοιο δεν σημαίνει πως σταματάς σκόπιμα την όποια διαδικασία. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα εντείνει τα συναισθήματά σου. Θα υπάρχουν θετικά και αρνητικά σημεία σ’ αυτό, ανάλογα με το ποιος θα είναι ο παραλήπτης. Μερικές φορές, τα συναισθήματα είναι απαραίτητα για να αποκαλυφθεί ο αληθινός μελαγχολικός εαυτός μας. Γνωρίζοντας πως κάποιος στον κόσμο σου είναι εκεί για σένα, είτε είσαι καλά είτε όχι, θα σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι.

Υδροχόος

Τα ερωτικά σου θέματα θα έχουν μια αισθητά βαριά ατμόσφαιρα και ίσως να μην χρειαστεί να επιβεβαιώσεις την πηγή της. Όμως δεν είσαι υποχρεωμένη να αποδεχτείς και το βάρος που πέφτει στους ώμους σου. Να είσαι δημιουργική όταν προσπαθείς να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα στον κόσμο σου. Η φαντασία είναι πραγματικά το εισιτήριό σου για να εξαφανίσεις οποιοδήποτε σκοτεινό σύννεφο.

Ιχθύς

Αν νιώθεις πως επικρατεί δράμα στο δεσμό σου έχεις δίκιο να πιστεύεις πως δεν εκδηλώνεται χωρίς λόγο. Ανεξάρτητα από το πώς το αντιλαμβάνεσαι, είναι βέβαιο ότι προκύπτει από παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες. Αυτά μπορεί να οφείλονται και σε κάποιες υποθέσεις που τυχόν έγιναν. Η έναρξη μιας συζήτησης και η αντιμετώπιση μόνο των γεγονότων, θα καταστείλει σύντομα οποιαδήποτε δραματική ένταση!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments