Lifestyle

Εριέττα Κούρκουλου: Το ιδιαίτερο Πάσχα της

Εριέττα Κούρκουλου: Το ιδιαίτερο Πάσχα της
Εριέττα Κούρκουλου: Πως αποφάσισε να περάσει το Πάσχα της.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλξε να γιορτάσει με το σύζυγό της το φετινό Πάσχα η Εριέττα Κούρκουλου. Ειδικότερα επέλεξε να το περάσει δίπλα σε ζώα, για αν διαμαρτυθεί με αυτόν τον τ΄ροπο στο σούβλισμα του αρνιού που γίνεται το Πάσχα.

Εριέττα Κούρκουλου: Τι πόσταρε στο Instagram

«Φέτος, ο Βύρων και εγώ επιλέξαμε να δημιουργήσουμε μια δική μας παράδοση, περνώντας την Κυριακή του Πάσχα στον Ωρωπό, δίπλα σε ζώα τα οποία έχουμε διασώσει από σφαγεία, με φίλους, Vegan και μη – οι οποίοι αποφάσισαν να απέχουν από την αιματοχυσία των ημερών αυτών… Ήταν προσωπική μου επιλογή να γιορτάσω μακριά από την μητέρα και τα αδέρφια μου, γιατί αυτό αισθάνομαι σωστό και ξέρω ότι και εκείνοι με καταλαβαίνουν», τόνισε η Εριέττα Κούρκουλου.

«Παρόλα αυτά, είμαι καθέτως αντίθετη στο να κρίνουμε τους χορτοφάγους οι οποίοι επέλεξαν (όπως και εγώ τα τελευταία 6 χρόνια) να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειες τους, μένοντας και πάλι πιστοί στις δικές τους ηθικές και διατροφικές επιλογές. Ο καθένας μας βιώνει αλλιώς αυτή την μετάβαση και δεν έχουμε να κερδίζουμε τίποτα από το να κατακρίνουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα κατά του βασανισμού και της σφαγής τρισεκατομμυρίων αθώων ψυχών και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε! Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους και ένα αναίμακτο Πάσχα γεμάτο υγεία και αγάπη», κατέληξε.

Εριέττα Κούρκουλου

Εριέττα Κούρκουλου: Τι είπε για το σούβλισμα των αρνιών

Η Εριέττα Κούρκουλου τοποθετήθηκε και για το σούβλισμα των αρνιών όπου ανέφερε:

«Σήμερα ξεκινάει η μεγάλη εβδομάδα και μαζί με αυτήν ξεκινούν και οι σφαγές εκατοντάδων χιλιάδων, εάν όχι εκατομμυρίων αθώων ψυχών. Ο πόνος και η αιματοχυσία όμως, δεν έχουν θέση σε μια γιορτή. Παρόλο που ο Χριστιανισμός διδάσκει την αγάπη, τα έθιμά μας δυστυχώς, μόνο αυτό δεν αντιπροσωπεύουν. Για αυτούς που νηστεύουν σαράντα ημέρες, η Κυριακή του Πάσχα είναι μια ακόμα ευκαιρία να συνεχίσουν να συμβάλλουν σε έναν κόσμο που απορρίπτει τον βασανισμό και την άδικη δολοφονία τρισεκατομμυρίων ζώων, τα οποία δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους σκύλους και τις γάτες με τις οποίες μοιραζόμαστε τις ζωές και τα κρεβάτια μας.»

Για να συνεχίσει πως «ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε νέες παραδόσεις – παραδόσεις που είναι συμβατές με τις ηθικές μας αξίες, αλλά και την εποχή στην οποία ζούμε. Δεν χρειάζεται να στερηθούμε τίποτα. Μπορούμε να μαζευτούμε με τους αγαπημένους μας, να πιούμε και να χορέψουμε, ακόμα και να ψήσουμε πεντανόστιμα φαγητά, για τα οποία όμως δεν χρειάστηκε κανείς να χάσει την ζωή του! Κάθε γεύμα είναι μια ευκαιρία για τον καθένα μας να υποστηρίξει με τις πράξεις του ένα πιο ηθικό αύριο. Αυτή την Κυριακή, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να επιλέγουμε το σωστό! Όποιος το έκανε 40 ημέρες, είμαι σίγουρη ότι μπορεί να το κάνει άλλη μια. Έτσι έρχεται εξάλλου η αλλαγή ένα γεύμα την φορά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments