Ελλάδα

Παραλίες Αττικής: Γέμισαν από κόσμο

Παραλίες Αττικής: Γέμισαν από κόσμο
Παραλίες Αττικής: Οι Αθηναίοι εκμεταλλεύτηκαν τον πολύ καλό καιρό, την αργία και τη χαλάρωση των μέτρων και τις επισκέφθηκαν. Δείτε φωτογραφίες - βίντεο.

Οι παραλίες της Αττικής «βούλιαξαν» από κόσμο σήμερα, ημέρα που άνοιξε και η εστίαση μετά από σχεδόν έξι μήνες. Το lockdown εχει αρχίσει να χαλαρώνει, ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες θα υπάρχει και περαιτέρω άνοιγμα.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, οι παραλίες γέμισαν από κόσμο που έχει κουραστεί με τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορωνοϊού. Η σημερινή αργία σε συνδυασμό με τον «μίνι καύσωνα» ώθησαν τους Αθηναίους να μετακινηθούν προς τις κοντινότερες παραλίες όπου, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, δεν… έπεφτε καρφίτσα.

Παραλίες Αττικής: Γέμισαν από κόσμο

 Παραλίες Αττικής: Γέμισαν από κόσμο

 Παραλίες Αττικής: Δεν έλειπαν και αυτοί που θέλησαν να αθληθούν

 Παραλίες Αττικής: Δεν έλειπαν και αυτοί που θέλησαν να αθληθούν

Παραλίες Αττικής: Άνθρωποι όλων των ηλικιών θέλησαν να κάνουν μια βουτιά

Παραλίες Αττικής: Άνθρωποι όλων των ηλικιών θέλησαν να κάνουν μια βουτιά

Πώς θα είναι ο καιρός την Τρίτη του Πάσχα

Όπως αναφέρει το Meteo, αύριο Τρίτη του Πάσχα θα έχουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα βορειοανατολικά με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Υποχώρηση της θερμοκρασίας. Σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στα νότια και στο Αιγαίο. Βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη του Πάσχα 4 Μαΐου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις. Αυξημένες κατά περιόδους θα είναι οι νεφώσεις στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες. Σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στα νότια τμήματα της χώρας και στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 26 βαθμούς, στην Ήπειρο από 7 έως 27, στη Θεσσαλία από 9 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 27 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 12 έως 28 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στο Καστελλόριζο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 και 32-33 βαθμούς αντίστοιχα.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε ολόκληρη τη χώρα από βόρειες έως βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που μόνο στο Νότιο Αιγαίο θα αγγίξουν πρόσκαιρα τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις και ελαφρώς αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων, κυρίως στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments