Ελλάδα

ΣΤΑΣΥ μετρό: Προσωρινές αλλαγές στην γραμμή 2

ΣΤΑΣΥ μετρό: Προσωρινές αλλαγές στην γραμμή 2
ΣΤΑΣΥ μετρό: Ανακοίνωση για αλλαγές στα δρομολόγια της Γραμμής 2 έβγαλε η υπηρεσία μετά από βλάβη που παρουσίασαν οι συρμοί στο Μεταξουργείο.

Η ΣΤΑΣΥ έβγαλε ανακοίνωση μετά από βλάβη που παρουσίασε το μετρό. Η Εργατική Πρωτομαγιά μεταφέρθηκε λόγω Πάσχα σήμερα, Τρίτη 4/5 και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν απεργίες και στάσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, η ΓΣΕΕ πραγματοποιεί απεργίες σήμερα, την Τρίτη και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας την Πέμπτη 6 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, αλλαγές στην γραμμή 2 του Μετρό ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ. Όπως αναφέρεται, σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης για την ακινητοποίηση λόγω βλάβης συρμού στο σταθμό «Μεταξουργείο», γίνεται γνωστό ότι η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 του Μετρό συνεχίζει να γίνεται στα τμήματα Ανθούπολη – Αττική και Ομόνοια – Ελληνικό.

Οι αλλαγές

Οι επιβάτες ωστόσο, με κατεύθυνση από Ανθούπολη προς Ελληνικό εξυπηρετούνται μετεπιβιβαζόμενοι στη Γραμμή 1 στο σταθμό «Αττική» και αποβιβάζονται στην Ομόνοια, όπου μετεπιβιβάζονται και πάλι στη Γραμμή 2. Ομοίως, οι επιβάτες με κατεύθυνση από Ελληνικό προς Ανθούπολη αποβιβάζονται στην Ομόνοια, όπου μέσω της Γραμμής 1 συνεχίζουν έως το σταθμό «Αττική», όπου και πάλι μετεπιβιβάζονται στη Γραμμή 2 με κατεύθυνση την Ανθούπολη.

Η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. ζητά συγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία, ενώ παράλληλα, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τα τεχνικά της συνεργεία, προκειμένου να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η κυκλοφορία.

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ έχουν προκηρυχθεί στάσεις εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:00 και τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 20:00.

Το Μετρό γραμμές 2 και 3 θα κινηθεί από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ. Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών έχει προκηρύξει στάσεις εργασίας από τις έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Δεν θα εκτελούνται δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο. Το Τραμ θα λειτουργεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 12:00 και από τις 16:00 έως τη λήξη. Το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής έχει προκηρύξει στάση εργασίας μεταξύ 12:00 – 16:00 με αποτέλεσμα οι συρμοί να μείνουν ακινητοποημένοι σ´ αυτό το διάστημα.

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και ο προαστιακός σιδηρόδρομος. Επιπλέον, αύριο δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια λεωφορείων που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του σιδηροδρομικού δικτύου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Κανονικά θα πραγματοποιούν δρομολόγια τα τρόλεϊ και ο ηλεκτρικός (γραμμή 1 Μετρό) .

(ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKINISSI)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments