Lifestyle

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο άγνωστος τσακωμός στην εκπομπή που δεν είδαμε ποτέ – Τι συνέβη

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο άγνωστος τσακωμός στην εκπομπή που δεν είδαμε ποτέ – Τι συνέβη
Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα γυρίσματα του στην «Υγειά μας» κρατάνε πολλές ώρες. Έτσι, στα παρασκήνια έχουν υπάρξει τσακωμοί που δεν είδαμε ποτέ.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει συνδυάσει την καριέρα του στην τηλεόραση με την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, που στο παρελθόν έχει αποκαλύψει ότι έχει κάνει 36 διαφορετικά επαγγέλματα, χρειάζεται να αξιοποιεί τις γνώσεις που αποκόμισε από αυτά για να κρατάει ισορροπίες σε σχέση με τους καλεσμένους του.

Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή όταν μιλάμε για τη συγκεκριμένη εκπομπή, χρειάζεται να ξέρουμε ότι τα γυρίσματα κρατούν έως και 15 ώρες, οπότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι τα νεύρα είναι τεντωμένα και υπάρχει κούραση που οφείλεται, σε ένα μέρος της, και στο αλκοόλ που καταναλώνεται.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Τα ευτράπελα που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είναι πολλά. Κάποια είναι ξεκαρδιστικά και κάποια άλλα εκνευριστικά, κυρίως για τον Παπαδόπουλο που πρέπει να κρατά ισορροπίες και να παίζει τον ρόλο του διαιτητή, καθώς πολλές φορές αυτά που ακούει και βλέπει τον θυμώνουν, αλλά ο ίδιος ως οικοδεσπότης πρέπει να παραμένει ψύχραιμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεαρά, ταλαντούχα ηθοποιός, για παράδειγμα, είχε κάνει παράπονα στην παραγωγή επειδή… την εξαφάνισε. Ζήτησε να αλλάξει θέση, να μπει πιο κεντρικά, για να μη χάνεται απ’ τα πλάνα του σκηνοθέτη. Μια άλλη καλλίγραμμη παρουσία τα έβαλε με τον σκηνοθέτη γιατί σε ένα από τα τσιφτετέλια που τα… έδωσε όλα, εκείνος προτίμησε να δείχνει πλάνα της δεσποινίδας που χόρευε δίπλα της και όχι της ίδιας.

Βέβαια, ψιλοπαρεξηγήσεις έχουν συμβεί για τα τραγούδια που θα μπουν στην εκπομπή, το πόσα κομμάτια θα πει ο καθένας και τα πλάνα που θα πάρει. Οι αντοχές του παρουσιαστή και της παραγωγής δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα στο επεισόδιο, όταν συνέβη ένας διπλός τσακωμός με πρωταγωνίστριες την Αποστολία Ζώη και την Demy!

Αποστολία Ζώη

Αποστολία Ζώη

Η πρώτη δεν τραγούδησε όσο αρχικά είχε υπολογίσει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φασαρία, ενώ η δεύτερη αποχώρησε, διότι δεν την έβαλαν να κάτσει κάπου κεντρικά. Τελικά χάρη στο μοντάζ της εκπομπής, ο τσακωμός δεν βγήκε ποτέ στον αέρα και έτσι μόνο να τον φανταζόμαστε μπορούμε.

Demy

Demy

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments