Lifestyle

Survivor: Χαμός στο Twitter με το φιλί Μπόγδανου – Τριαντάφυλλου

Survivor: Χαμός στο Twitter με το φιλί Μπόγδανου – Τριαντάφυλλου
Survivor: Χαμός στο Twitter με το φιλί Μπόγδανου - Τριαντάφυλλου. Τα καλύτερα Tweets για αυτό το... περίεργο φιλί...

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί. Ο Ηλίας Μπόγδανος που μέχρι πρότινος είχε κόντρα με τον Τριαντάφυλλο, φίλησε στο στόμα τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος του ανταπέδωσε αυτό το φιλί στα χείλη!

Το νέο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, Δεύτερα του Πάσχα, 4/5, μάς επεφύλασσε μια έκπληξη. Κόκκινοι και Μπλε πάλεψαν για την πρώτη ασυλία και το έπαθλο του φαγητού. Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, οι Κόκκινοι κέρδισαν την ασυλία και το πασχαλινό φαγοπότι. Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει δείξει πως σε κάθε αγώνισμα πορώνεται και παθιάζεται, παίζοντας ψυχωμένος και πανηγυρίζοντας πόντους και νίκες με έντονο τρόπο.

Η χαρά του όμως στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου φαγητού ήταν τόσο μεγάλη που φίλησε στο στόμα τον μέχρι πρότινος… εχθρό του Τριαντάφυλλο. Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη μια τέτοια στιγμή στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Το καυτό φιλί των δυο ανδρών παρομοιάστηκε με το πρόσφατο φιλί της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή και το πολύ πιο παλιό, αλλά αλησμόνητο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τη Μαντόνα. Βέβαια, αρκετοί χρήστες σχολίασαν την ξαφνική αλλαγή 180 μοιρών του Ηλία και του Ντάφυ, που ξαφνικά έγιναν…«κολλητοί».

Δείτε τα καλύτερα Tweets

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments