Lifestyle

Η Μαριάννα Ιωάννου είναι υπερόπλο

Η Μαριάννα Ιωάννου είναι υπερόπλο
Η Μαριάννα Ιωάννου είναι υπερόπλο και έχει ξεσηκώσει τον ανδρικό πληθυσμό. Με τις αισθησιακές φωτογραφίες της «ρίχνει» το Instagram κάθε μέρα.

Η Μαριάννα Ιωάννου είναι υπερόπλο και κολάζει τους πάντες. Έχει καταγωγή από τη Λεμεσό και μια μεσογειακή ομορφιά που τη διακρίνει. Μάλιστα, ανεβάζει σε -σχεδόν- καθημερινή βάση φωτογραφίες και δεν σταματάει να ρίχνει το Instagram.

Η Μαριάννα μένει στην Αθήνα, ενώ έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Χόμπι της είναι η γυμναστική και ο χορός ενώ τον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να τον περνάει πηγαίνοντας βόλτες με φίλους.

Διατηρεί έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς Κυπρίων γυναικών στο Instagram, έχοντας γίνει όμως γνωστή και στην Ελλάδα. Με περισσότερους από 64,5 χιλιάδες ακόλουθους και πολλές χιλιάδες καρδούλες και σχόλια κάτω από κάθε καυτή φωτογραφία της ανεβάζει κι άλλο τη θερμοκρασία…

Δείτε εδώ τη Μαρία Κορινθιού εντελώς γυμνή…

Πέρα από την πίσω όψη της που είναι πιο όμορφη κι από πίνακα ζωγραφικής σπουδαίου ζωγράφου, το μπούστο τη μοιάζει με ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί, ενώ τα μάτια της σε μαγνητίζουν αμέσως. Το πρόσωπο της είναι τόσο καλοσχηματισμένο που δεν χορταίνεις να την κοιτάς, ενώ το καλλίγραμμο κορμί της σε παρασύρει…

Δείτε τις φωτογραφίες της με…δική σας ευθύνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments