Lifestyle

Έλενα Τσαγκρινού: Το μήνυμα του El Diablo

Έλενα Τσαγκρινού: Το μήνυμα του El Diablo
Έλενα Τσαγκρινού: Το μήνυμα του El Diablo, η άβολη στιγμή του φαγητού, και η απάντηση στο σάλο που δημιουργήθηκε για τα περί σατανισμού.

Η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει τη χώρα της Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurosivion με το τραγούδι «El Diablo», το οποίο προκάλεσε μεγάλο «ντόρο» σχετικά με τους στίχους του, ενώ ο γνωστός καλλιτέχνης παγκοσμίου φήμης με το ίδιο όνομα έστειλε μήνυμα στο Instagram της γνωστής τραγουδίστριας. Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει πως είναι έτοιμη για όλα σχετικά .

Η Έλενα Τσαγκρινού ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου,«The 2night Show»,  και μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision. Αρχικέ αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Mike, και στο θέμα της υγείας του, λέγοντας «ο Μike είναι καλά. Έχει μια παραπάνω φοβία γιατί ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Περιμένουμε πώς και πώς το εμβόλιο γιατί αν κάποιος έχει ζήσει καραντίνα είναι ο Μιχάλης». Επίσης εξήγησε ότι ο σύντροφός της δεν θα είναι μαζί της στο Άμστερνταμ διότι «αν έρθει θα πάμε διακοπές» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Οι αντιδράσεις για το El Diablo

Η νεαρή ερμηνεύτρια μίλησε για τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το “El Diablo”, ενώ σχολίασε την κριτική που δέχτηκε, εξηγώντας πως οι στίχοι του τραγουδιού είναι μεταφορικοί και πως δεν αναφέρονται στη θρησκεία.

“Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι αυτός που μου είπε να πάω στη Eurovision. Mου έβαλε αυτό το τραγούδι και επικεντρώθηκα στη μουσική του. Από την μία πλευρά αν το είχα πάρει σοβαρά, θα είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ και μπορεί να μην ήθελα να πάω στον διαγωνισμό, να σου πω την αλήθεια. Είμαι ένα άτομο που κρατώ τα καλά από την ζωή όπως έκανα και με τον σύντροφό μου. Είμαι 26 χρονών και τώρα νιώθω ότι γίνομαι γυναίκα γιατί πριν από την Eurovision δεν το ένιωθα τόσο. Τώρα μου αρέσει ότι βρίσκω το πάτημά μου το καλλιτεχνικό και με την αφέλεια την καλλιτεχνική μπορείς να επιλέξεις κάτι που μπορεί να σου κάνει καλό ή κακό.

Εμένα ήταν κάπου στη μέση γιατί προσπάθησα να ξεκαθαρίσω από την πλευρά μου -γιατί όλο το βάρος το παίρνω εγώ-  ότι είναι μια ωραία ευκαιρία να μείνουμε στην καλλιτεχνική αφέλεια σκεπτόμενη την μουσική και την παραγωγή και μην έχοντας στο μυαλό ούτε κατά διάνοια τη θρησκευτική ή πολιτική πλευρά που πήρε το τραγούδι. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι με το τραγούδι που θα συμμετέχω για πρώτη φορά στην Eurovision, θα φέρει μια τέτοια πλευρά. Στενοχωρήθηκα πολύ απλά δεν έδωσα βαρύτητα γιατί μπορεί να είχε επίπτωση στον διαγωνισμό. Η πραγματικότητα είναι αυτή, ότι μιλάμε για μια καταστροφική σχέση» δήλωσε.

Αποκάλυψε ότι η Σίλια Κριθαριώτη επιμελείται αυτό που θα φορέσει στη Eurovision και μάλιστα δεν το πίστευε αυτό που της δημιούργησε, ότι η χώρα που φοβούνται στον διαγωνισμό είναι η Μάλτα «Φαντάζεσαι τι υπερπαραγωγή έχει ετοιμάσει. Είναι once  in a lifetime» σημείωσε. «Χαίρομαι που θα με βλέπει ο μισός πλανήτης. Μου αρέσει η προβολή που έχει πάρει το τραγούδι. Γενικά μου αρέσει να συμμετέχω σε διαγωνισμούς σε καταστάσεις που αρέσουν στους ακροατές» τόνισε.

Η μαγειρική και η άβολη στιγμή στα γεύματα

Επίσης εξήγησε ότι μαγειρεύει αλλά δεν προλαβαίνει και ότι πολλές φορές το κάνει μετά τις δώδεκα για να υπάρχει φαγητό την άλλη μέρα. «Βαριέμαι να είσαι σε ένα τραπέζι και επειδή κάνεις μια δουλειά όλοι να κοιτάνε πόσο τρως. Μου αρέσει όμως τώρα που έχω μια ομάδα που προσέχει να μην ξεφύγω».

Το μήνυμα του El Diablo

Τέλος, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι της έχει στείλει μήνυμα στο Instagram ο “El Diablo”, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ο πρώην σύντροφος της παραγωγού του τραγουδιού. “Μου έχει στείλει μήνυμα στο Instagram ο ‘El Diablo’ και μου είπε ‘ για μένα έχει γραφτεί το κομμάτι, εγώ είμαι El Diablo’. Το έχω το μήνυμα στο κινητό μου”, είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαγκρινού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments