Video

8 λέξεις σήμερα: Τι θα δούμε την Πέμπτη 06/05

8 λέξεις σήμερα: Τι θα δούμε την Πέμπτη 06/05
8 λέξεις σήμερα: Ενώ η Έλλη ετοιμάζεται για τον γάμο της, η ένταση ανάμεσα σ' εκείνη και τον Φρίξο συνεχίζεται. Εντωμεταξύ, η Κατερίνα θυμώνει όταν συνειδητοποιεί πως στο νησί βρίσκεται κι ο Άλκης.

Στις «8 λέξεις» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Εύα μαθαίνει πως η Ολυμπία εξακολουθεί να αρνείται να φάει κι έτσι ο Σίμος ετοιμάζεται να πάει στο Λονδίνο για να την φέρει πίσω.

Στο σημερινό επεισόδιο, ενώ η Έλλη ετοιμάζεται για τον γάμο της, η ένταση ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Φρίξο συνεχίζεται. Εντωμεταξύ, η Κατερίνα θυμώνει όταν συνειδητοποιεί πως στο νησί βρίσκεται κι ο Άλκης, καλεσμένος από την Ιφιγένεια. Η αστυνομία εντοπίζει τα κλοπιμαία κοσμήματα και τα επιστρέφει στον Άκη. Ο Σίμος ενημερώνει την Εύα ότι η απεργία πείνας της Ολυμπίας καλά κρατεί κι αποφασίζουν να την φέρει πίσω το συντομότερο δυνατόν.

Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμα για τι κομπίνα πρόκειται. Η Ναυσικά, με βαριά καρδιά, ξεκαθαρίζει στον Δημοσθένη πως η σχέση τους πρέπει να τελειώσει, πριν τους τσακίσει η απόσταση. Ο Έκτορας δίνει μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο και αποκαλύπτει όλη την απάτη του Αιμίλιου με το βραβείο. Κι ενώ ξεσπάει μια δυνατή μπόρα, ο Φρίξος συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει να αγοράσει νυφική ανθοδέσμη, οδηγώντας την Έλλη στο σημείο να ακυρώσει τον γάμο.

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος ΠαρτσαλάκηςΑπόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη Βάνα Δημήτριου και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης. 8 Λέξεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments