Ελλάδα

Επιδειξίας Αγρίνιο: Η Αστυνομία συνέλαβε 21χρονο σάτυρο

Επιδειξίας Αγρίνιο: Η Αστυνομία συνέλαβε 21χρονο σάτυρο
Επιδειξίας Αγρίνιο: Άλλο ένα περιστατικό που θυμίζει αυτό της Νέας Σμύρνης συνέβη στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας. Τι έκανε ο 21χρονος σάτυρος.

Επιδειξίας συνελήφθη στο Αγρίνιο αφού κατηγορείται ότι αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικες. Η υπόθεση θυμίζει αυτή στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη αφού εμπλέκεται σε 5 περιπτώσεις παρενόχλησης γυναικών.

Ο άνδρας που κατηγορείται στο Αγρίνιο είναι 21 ετών, ενώ σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του. Παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι έδειξε τα γεννητικά του όργανα και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε δύο ανήλικες, οι οποίες κάλεσαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το karvasaras.gr, σε αντίθεση με τις δύο ανήλικες, 14 και 16 ετών, οι οποίες κατήγγειλαν επίσημα το περιστατικό, κάτι ανάλογο δεν έχει γίνει ακόμη από τη νεαρή γυναίκα που πριν από δύο ημέρες έπεσε κι αυτή θύμα του 21χρονου στο πάρκο Αγρινίου, όπως ομολόγησε ο ίδιος.

Σε βάρος του νεαρού επιδειξία σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου την ερχόμενη Δευτέρα 10 Μαΐου.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Νέας Σμύρνης

Ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον 22χρονο που επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός φοιτητής έχει αναγνωριστεί από πέντε γυναίκες για παρόμοιες επιθέσεις.

Ο κατηγορούμενος για τις επιθέσεις σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Ακρόπολη και Καλλιθέα παραπέμπεται να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο. Ο 22χρονος φοιτητής μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 7/5 στον εισαγγελέα και είχε καλυμμένο το κεφάλι με ζακέτα για να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του.

Ακόμη μια συγκλονιστική μαρτυρία για τη δράση του 22χρονου που έκανε σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες, με τελευταία αυτή της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη, ήρθε στο φως μέσα από την εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ALPHA.

Μια νεαρή γυναίκα, η Κατερίνα, αποκάλυψε ότι έχει πέσει κι εκείνη θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον 22χρονο και μάλιστα δυο φορές. Είναι η μια από τις γυναίκες που έχουν αναγνωρίσει τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα για το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη.

Όλα έγιναν πριν από 4-5 μήνες στο Παλαιό Φάληρο, είπε η νεαρή γυναίκα, σημειώνοντας ότι από την πρώτη στιγμή είχε κάνει καταγγελία στην αστυνομία.

Η νεαρή γυναίκα περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. «Βλέπω να έρχεται από την πλευρά του δρόμου που ήμουν ένα αμάξι και μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητό μου, εκείνος σταμάτησε το αυτοκίνητο. Περνάμε ακριβώς μπροστά του, κοιτάζω από το παράθυρο και ήταν με το μόριό του έξω και αυνανιζόταν. Εγώ παγώνω, του λέω “τι κάνεις εκεί;”, εκείνος βάζει μπροστά το αυτοκίνητο και αυτομάτως πήρα το 100. Ταράχτηκα, το είπα στον φίλο μου και τους δικούς μου και φαντάστηκα ότι η Αστυνομία κάτι θα έκανε. Ωστόσο δεν έκανε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη και έναν μήνα μετά. Είχα πάει στο φαρμακείο, νύχτα ήταν, βλέπω πάλι ένα αυτοκίνητο σταματημένο με ανοιχτά τα φώτα. Τότε, πλησίασα και του είπα να κλείσει τα φώτα. Ήταν πάλι ο ίδιος νεαρός και αυτό που με τρόμαξε ήταν ότι ήταν πολύ παγωμένο το βλέμμα του. Το όργανό του πάλι έξω, άρχισα και ούρλιαζα. Περίμενα να φύγει για να ανέβω στο σπίτι μου, γιατί δεν ήθελα να δει που μένω. Και χθες τελικά, είδα ότι ήταν αυτός ο κύριος», ανέφερε, ανάμεσα σε άλλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments