Ελλάδα

Χασαπόπουλος – Βούλγαρη φόρεσαν on air τα μπλε γυαλιά της Παγώνη

Χασαπόπουλος – Βούλγαρη φόρεσαν on air τα μπλε γυαλιά της Παγώνη
Χασαπόπουλος Βούλγαρη: Οι παρουσιαστές φόρεσαν ζωντανά στην εκπομπή τους τα μπλε γυαλιά της Παγώνη, τα οποία είχαν γίνει viral πριν από λίγες μέρες.

Η Ματίνα Παγώνη πριν από μερικές ημέρες είχε “ρίξει” το ίντερνετ όταν είχε εμφανιστεί με μπλε γυαλιά και πίνοντας την μπίρα της. Η κ. Παγώνη κατά καιρούς μιλά για την πορεία του κορωνοϊού και αναφέρθηκε στο πότε θα πετάξουμε τις μάσκες, ενώ είχε αναφερθεί και στα συμπτώματα των εμβολιασμών.

Έτσι λοιπόν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, φόρεσαν σήμερα τα γυαλιά της Ματίνας Παγώνη, με την πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών να αναφέρει στην παρουσιάστρια, ότι αυτά τα γυαλιά δεν της πάνε γιατί δεν είναι του τύπου της.

Viral τα γυαλιά της Παγώνη

Η αγάπη της Ματίνας Παγώνη στη μόδα και τα εκκεντρικά look είναι γνωστή αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις της. Είναι μια γυναίκα που προσέχει πολύ πως θα συνδυάσει το ντύσιμό της και έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την κοινή γνώμη για τις στυλιστικές της επιλογές, έχοντας κερδίσει μάλιστα και αρκετούς θαυμαστές.

Με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας της εστίασης, της γενικότερης χαλάρωσης των μέτρων και τις διακοπές του Πάσχα η ΕΡΤ είχε διοργανώσει ένα μικρό γλέντι στον κήπο του ραδιομεγάρου με αρκετούς καλεσμένους. Την παράσταση, όμως, έκλεψε και πάλι η Ματίνα Παγώνη με το ιδιαίτερα εκκεντρικό outfit της σε τόνους μπλε ελεκτρίκ.

Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ δεν παρέλειψε να φορέσει και τα χαρακτηριστικά μπλε γυαλιά και να χαλαρώσει πίνοντας την μπίρα της.  Φυσικά, η εμφάνιση αυτή ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει το ελληνικό Twitter που ζει για κάτι τέτοιες στιγμές. Όλοι είχαν κάτι να πουν για το ντύσιμο της κ. Παγώνη: άλλοι με χιούμορ και σκωπτική διάθεση, άλλοι με εκτίμηση για την στιλιστική τόλμη της. Τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά».

Ο χιουμοριστικός διάλογος Παγώνη – Χαραλαμπίδη

Παγώνη: Θα πετάξουμε τις μάσκες, θα φορέσουμε το κραγιόν.

Χαραλαμπίδης: Εμείς δεν βάζουμε κραγιόν οι άνδρες, αλλά θα ξαναφήσουμε μουστάκι γιατί δεν φαινόταν με τις μάσκες που φοράγαμε.

Παγώνη: Εξαρτάται. Αν σας πηγαίνει θα το αφήνετε το μουστάκι.

Χαραλαμπίδης: Λέτε ότι δεν μου πάει το μουστάκι! Αυτή ήταν η μαχαιριά του Πάσχα που έφαγα!

Παγώνη: Έχω μάθει να λέω αλήθεια και σας το είπα μόλις σας είδα. Το μουστάκι δεν σας πάει!

Χαραλαμπίδης: Η αλήθεια κόβει και θερίζει! Κυριά Παγώνη θα με βάλετε να ξυρίσω το μουστάκι

Παγώνη: Θα το κόψει! Άλλωστε οι αλλαγές χρειάζονται. Δεν μπορεί να είναι και του χρόνου με μουστάκι!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments