Lifestyle

Survivor spoiler 7/5: Ποιος παίκτης αποχωρεί

Survivor spoiler 7/5: Ποιος παίκτης αποχωρεί
Survivor spoiler 7/5: Το ριάλιτι επιβίωσης είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι και από ότι φαίνεται επηρεάζει πολύ την ψυχολογία των παικτών.

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και σήμερα 7/5 υπάρχει ένα νέο spoiler από τον Άγιο Δομίνικο. Στο προηγούμενο επεισόδιο έφυγε από το παιχνίδι ο Παύλος Γαλακτερός, αφού ο κόσμος αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι τους δύο συμπαίκτες του. Ενδιαφέρον έχει ότι ο Παύλος αποχώρησε έχοντας συγκεντρώσει αρκετά χρήματα από την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Από ότι φαίνεται όμως οι ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης δεν σταματούν εκεί. Ο λόγος για έναν παίκτη που είναι το φαβορί της παραλίας, τον Ηλία Μπογδάνο. Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο και ο παίκτης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Στα όρια του ο Ηλίας Μπογδάνος

Ο Ηλίας Μπογδάνος είναι το φαβορί των στοιχηματικών για το πολυπόθητο έπαθλο. Ο παίκτης  κοντεύει τέσσερις μήνες σχεδόν στο παιχνίδι καθώς ήταν από τις προσθήκες που έγιναν αργότερα, από Φεβρουάριο και μετά και όπως όλα δείχνουν προσπαθεί με νύχια και με δόντια να επιβιώσει στο νησί αλλά έχει πέσει πολύ συναισθηματικά.

Τις τελευταίες εβδομάδες τα περισσότερα πλάνα τον δείχνουν κλαμένo. Τα ξεσπάσματα θυμού και η ένταση στην φωνή του δεν κρύβουν το πόσο πιεσμένος νιώθει. Στις πρώτες βδομάδες, ο ίδιος είχε ένα μεγάλο χαμόγελο. Μάλιστα ήταν αυτός που σε κάθε διαπληκτισμό που υπήρχε ανάμεσα στους συμπαίκτες του τους έλεγε να ηρεμήσουν και πως όλα λύνονται με τον διάλογο.

Από ότι φαίνεται όμως, οι τέσσερις μήνες τον έχουν επιβαρύνει με αποτέλεσμα να έχει κάνει μία συζήτηση με την παραγωγή, όπου είπε πως αν συνεχίσει η ψυχολογία του να είναι έτσι θα αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο άγνωστος τσακωμός Κόρο – Ηλία

Μια από τις φιλίες που έχουν επηρεαστεί αρκετά είναι αυτή του Ηλία Μπόγδανου με τον Γιώργο Κόρομι. Μεταξύ τους από ότι φαίνεται υπήρξε ένας μεγάλος καυγάς. Ο Γιώργος έπιασε τον Ηλία και του ξεκαθάρισε πως από την στιγμή που έχει επιλέξει να κάνει παρέα με τον Τριαντάφυλλο μέσα στο παιχνίδι δεν θα ήθελε να έχουν πολλές επαφές. Ο Ηλίας από την πλευρά του του ξεκαθάρισε πως πρέπει στην ομάδα του να είναι ενωμένοι ώστε να έρχονται οι νίκες, μιας και οι εντάσεις μόνο αρνητικές επιπτώσεις έχουν.

Από την άλλη όμως ο Ηλίας του είπε πως ο Τριαντάφυλλος είναι παρεξηγημένος και πως πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί που θα ήθελε να διατηρήσει σχέσεις μαζί του και μετά το παιχνίδι, παρότι μέχρι τότε ο Μπόγδανος είχε τσακωθεί αρκετές φορές μαζί του. Αυτή ήταν και η ατάκα που ξενέρωσε τον Κόρο, ο οποίος και επέλεξε να τραβηχτεί από τον Ηλία, δίχως όμως τα δύο παιδιά να τσακωθούν. Απλά επέλεξαν να κρατήσουν λίγο αποστάσεις και να “επανεξετάσουν” την σχέση τους μετά το τέλος του Survivor, όταν και θα επιστρέψουν αμφότεροι στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments