Video

House of Fame αποχώρηση: Ποιος έφυγε

House of Fame αποχώρηση: Ποιος έφυγε
House of Fame αποχώρηση: Δυνατές συγκινήσεις επιφύλαξε για τους τηλεθεατές το χθεσινό επεισόδιο του House of Fame, που είδε μία νέα αποχώρηση πάικτη.

Mετά από μια εβδομάδα απουσίας, λόγω Πάσχα, το House of Fame επέστρεψε στους δέκτες των τηλεθεατών, φέρνοντας μία ακόμη αποχώρηση παίχτη.

Εντυπωσιακή εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά η Ελένη Φουρέιρα, η οποία είναι και η πρώτη εκπρόσωπος της ελληνικής μουσικής σκηνής που το πρόσωπό της φιγουράρει σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης.

House of Fame αποχώρηση: Δυνατές συγκινήσεις

Οι σπουδαστές εμφανίστηκαν στην σκηνή και ερμήνευσαν τα τραγούδια που τους ανέθεσε ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος. Στη συνέχεια οι επίδοξοι τραγουδιστές βρέθηκαν μπροστά από τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Φοίβο, τον Γιώργο Αρσενάκο και την Καίτη Γαρμπή ώστε να ακούσουν την κριτική τους.

Ωστόσο, ένα από τα παιδιά στο τέλος της βραδιάς έπρεπε να δει την πόρτα της εξόδου και να εγκαταλείψει το «House of Fame». Να υπενθυμίσουμε πως υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν η Μαριάννα Κάρα, η Έλενα Δομάζου και η Πηνελόπη Τσακυρίδου.

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πως η παίκτρια που αποχωρεί είναι τελικά η Έλενα Δομάζου. Οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι o Jimmy Sion, o Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο Γιώργος Ντίνος και η Πηνελόπη Τσακυρίδου.

Λίγα λόγια για το House of Fame

Διόλου άγνωστο δεν είναι το κόνσεπτ του «House of Fame – La Academia» καθώς μοιάζει πολύ με εκείνο του «Star Academy» το οποίο μάθαμε, το 2002, ως «Fame Story» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Έτσι, λοιπόν, και στο «House of Fame – La Academia», οι διαγωνιζόμενοι που θα επιλεγούν από την παραγωγή, θα κλειστούν σε μια εγκάτασταση, η οποία λέγεται πως θα είναι εκείνη στην οποία γυρίστηκε το «Big Brother» του ΣΚΑΪ και θα ανακαινιστεί πλήρως, και θα παρακολουθούν μαθήματα φωνητικής, κινησιολογίας και ενδυματολογίας.

Η εβδομαδιαία προσπάθειά τους θα κορυφώνεται στα live, κάθε Παρασκευή, στις 21:00, τα οποία θα παρουσιάζει η Ελένη Φουρέιρα, και ο παίκτης που δεν θα συγκεντρώνει την προτίμηση του κοινού, θα αποχωρεί. Υπενθυμίζεται ότι το format του «House of Fame – La Academia» δεν πρέπει να συγχέεται με εκείνο του «Fame Story» καθώς τα δικαιώματα του πρώτου ανήκουν σε μεξικανική εταιρεία παραγωγής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments