Ελλάδα

Πέθανε ο Γιώργος Χουλιάρας

Πέθανε ο Γιώργος Χουλιάρας
Γιώργος Χουλιάρας: Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής κυπριακού τηλεοπτικού καναλιού μετά από την μάχη του με τον καρκίνο.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουλιάρας μετά την μάχη του με τον επάρατη νόσο. Έτσι, ο δημοσιογραφικός κόσμος μετά τον χαμό του Γιώργου Καραϊβάζ, θρηνεί και ακόμα έναν καταξιωμένο δημοσιογράφο. Ακόμη, αξίζει να υπενθυμιστεί πως την Μεγάλη Δευτέρα έφυγε από την ζωή ο Βάσος Λυσσαρίδης.

Ο Γιώργος Χουλιάρας έδινε μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 4 μήνες και νοσηλευόταν στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». H είδηση του θανάτου του, βύθισε σε θλίψη πέρα από τους δικούς του ανθρώπους, και τους ανθρώπους της τηλεόρασης, την οποία έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών από διάφορες θέσεις, τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα. Η ημερομηνία τέλεσης της κηδείας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Who is who

Ερχόμενος, ο Γιώργος Χουλιάρας, από την Αθήνα και αφήνοντας πίσω του ήδη μια πορεία σε MEGA, ΕΡΤ και Alpha, είχε βάλει ως στόχο την ανάπτυξη του τηλεοπτικού σταθμού Mega αναλαμβάνοντας τα ινία ως Γενικός Διευθυντής, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα του σταθμού αποτελείτο αποκλειστικά με παραγωγές της Ελλάδας.

Μέσα σε διάστημα εννέα χρόνων διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του Mega Κύπρου, όπου με αυτοσχεδιασμό και πρωτοποριακές ιδέες δημιούργησε τα μεγάλα show ταλέντων, αλλά και τα reality στην κυπριακή τηλεόραση. Μερικά από αυτά: “DanSing”, “Get on Stage”, “Πρόβα γάμου” αλλά και η κοινωνική εκπομπή «Έχεις Μέσον» όπου δίνοντας τον λόγο στον πολίτη κατάφερε να προσελκύσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κυπριακού τηλεοπτικού κοινού.

Από τα σημαντικά επιτεύγματα του και η ανάδειξη αρκετών τηλεοπτικών προσώπων όπως η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Στέλλα Στυλιανού, η Κατερίνα Αγαπητού, ο Λουκάς Φουρλάς και η Άντρη Καραντώνη. Μετά από την πολύχρονη πορεία του στο κανάλι του Αρχαγγέλου ο Γιώργος Χουλιάρας αποχώρησε από το Mega και ανάλαβε τη θέση Διευθυντή Τηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα. Στις αρχές του 2020 ανακοινώθηκε η παραίτηση του από το Σίγμα αποφασίζοντας να μείνει εκτός τηλεοπτικών δρώμενων για κάποιο χρονικό διάστημα.

Στο παρελθόν υπήρξε εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΡΤ, έχοντας ενεργό ρόλο στο θεσμό της Eurovision, με τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου με το ”My Number One”, να αποτελεί ένα από τους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του. Επιπλέον είχε εργαστεί και στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments