Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: Στη θάλασσα λίγο πριν γεννήσει

Αθηνά Οικονομάκου: Στη θάλασσα λίγο πριν γεννήσει
Αθηνά Οικονομάκου: Στη θάλασσα λίγο πριν γεννήσει για να ρήξεις τις βουτιές της η γνωστή ηθοποιός, την ημέρα της γιορτής της μητέρας.

Μια από τις πιο διάσημες μαμάδες, η Αθηνά Οικονομάκου, πέρασε τη γιορτή της μητέρας στην παραλία, για λίγες βουτιές στη θάλασσα λίγο πριν γεννήσει. Η πανέμορφη ηθοποιός βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο κύησης κι από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να σπάσουν τα νερά. Αυτός είναι και ο λόγος που σταμάτησε από την τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Έλα στη θέση μου».

Η Αθηνά περιμένει μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχαλόπουλο, τον ερχομού του δεύτερου παιδιού τους. Βρήκε όμως την ευκαιρία με τον ηλιόλουστο καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες και απόλαυσε ένα από τα πρώτα μπάνια της στη θάλασσα.

Μάλιστα, ανέβασε σχετικό στιγμιότυπο σε story στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Όπως θα δεις, διακρίνεται η πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα της, με background το υπέροχο τοπίο της θάλασσας.

Αθηνά Οικονομάκου: Το φύλο του παιδιού

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας αποκάλυψε πρόσφατα με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το φύλο του μωρού που περιμένει, το οποίο θα είναι κοριτσάκι. Η ίδια πόζαρε φορώντας ροζ ρούχα και γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσης: «It’s a girl».

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια από followers της που της ευχήθηκαν για την έλευση του νέου μέλους της οικογένειάς της, ενώ σχόλια της άφησαν και η κουμπάρα και φίλη της Νικόλ Παναγιώτου, η Δούκισσα Νομικού, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Σύλβια Δεληκούρα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Αγγελική Δαλιάνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments