Video

Survivor Τριαντάφυλλος: Η ατάκα για τον Τζέιμς που τους άφησε άφωνους

Survivor Τριαντάφυλλος: Η ατάκα για τον Τζέιμς που τους άφησε άφωνους
Survivor Τριαντάφυλλος: Η ατάκα του τραγουδιστή για τον Τζέιμς Καφετζή που άφησε τους υπόλοιπους άφωνους χωρίς να δώσουν απάντηση.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι Μπλε πήραν τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου κερδίζοντας στο flag race τους Κόκκινους με 10-9 και στο αποψινό επεισόδιο θα αγωνιστούν για την ασυλία, όπου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αν θα επιβεβαιωθούν τα spoilers σχετικά με τη νικήτρια ομάδα, αλλά και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Τζέιμς ήταν για πολλοστή φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Μπλε κερδίζοντας τέσσερις πόντους και το πολυπόθητο buzzer beater στο flag race, όπου κέρδισε τον Σάκη Κατσούλη στον τελικό στόχο. Ο Τριαντάφυλλος άναψε και πάλι «φωτιές» ρωτώντας αν θα ψηφίσουν αγωνιστικά οι Μπλε σε περίπτωση που χάσουν το αγώνισμα ασυλίας, χωρίς να λάβει απάντηση, πέρα από ένα ειρωνικό σχόλιο του Κόρο που του είπε «εσένα θα ψηφίσουμε.

Στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στην κάμερα είπε: «Δεν άκουσα κανένα από την μπλε ομάδα μετά το παιχνίδι να πει ένα ευχαριστώ στον James, που έφερε τον δέκατο πόντο και συνολικά τέσσερις. Όταν τους έκανα αυτή την ερώτηση όλοι τσιμουδιά».

Η συζήτηση στην καλύβα έγινε αντιληπτή από τον ίδιο τον James ο οποίος τη σχολίασε στον Νίκο, ενώ λίγο αργότερα φώναξε και τον Τριαντάφυλλο για να τα πουν. «Δεν είμαστε κολλητοί αλλά δεν μπορώ να ακούω το θέατρο του παραλόγου. Τους πειράζει που κάνετε παρέα εσείς οι δύο, αλλά τώρα που σας έφερε τέσσερις πόντους ο James θα ψηφίσετε αγωνιστικά;», είπε στους δύο φίλους ο τραγουδιστής.

Ηλίας Μπόγδανος: Θέλει να αποχωρήσει – Η παραγωγή πιέζει να μείνει

Την είδηση ότι ο Ηλίας Μπόγδανος θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor επιβεβαίωσε στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Το διάβασα στο ίντερνετ, αλλά το επιβεβαίωσα κι εγώ με κάποιον. Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει αιτηθεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά πιέζει την παραγωγή να φύγει και η παραγωγή προσπαθεί να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι γιατί είναι ένα από τα φαβορί», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πρόσθεσε επίσης ότι «εγώ το επιβεβαίωσα από πολύ έγκυρη πηγή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments