Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [11/05/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [11/05/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει το πάθος και τα έντονα συναισθήματα στις σχέσεις των ζωδίων.

Κριός 

Θέλετε να επικοινωνήσετε, αλλά ταυτόχρονα δεν ξέρετε πώς να εκφράσετε με λέξεις τις επιθυμίες σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δεν βοηθά ιδιαίτερα, καθώς υποδεικνύει ότι φοβάστε τις συνέπειες αν μιλήσετε. Ωστόσο, εάν βρείτε το θάρρος και ξεκινήσετε τη συζήτηση, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ θετικό για τους δύο.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι το να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας με κάποιον/α ίσως δεν είναι τόσο εύκολο όσο θα περιμένατε. Έχετε πολλά κοινά, αλλά τώρα μπορεί να δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε την συζήτηση. Δεν πρόκειται για μόνιμη κατάσταση. Απλά θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια και να συντονίσετε τις ανάγκες σας.

Δίδυμος

Μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να αρθρώσετε λέξη σήμερα. Το πιθανότερο είναι ότι φταίει το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Το κάνει δύσκολο ακόμη και για εσάς να βρείτε πώς θα διαχειριστείτε ένα συγκεκριμένο ευαίσθητο θέμα με τον/την αγαπημένο/η σας. Στην πραγματικότητα μόλις ξεκινήσει η συζήτηση, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να εύχεστε να μπορούσατε να κρυφτείτε στο καβούκι σας για πάντα. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να μιλήσετε με ένα κοντινό σας πρόσωπο, που αυτή τη στιγμή έχετε γράψει στα μαύρα κατάστιχα. Αντί να φέρνετε στην επιφάνεια συναισθήματα δυσαρέσκειας και απογοήτευσης, είναι πολύ καλύτερο να αρχίσετε τη συζήτηση με κάτι απλό, όπως το ότι δεν είστε ικανοποιημένοι. Κάντε το πρώτο βήμα για να βελτιώσετε την σχέση σας.

Λέων

Τα ραντεβού θα είναι δύσκολη υπόθεση με το σημερινό πλανητικό κλίμα. Ειδικά, αν πρόκειται για ένα πρώτο ραντεβού, μπορεί να είναι με κάποιον/α μεγαλύτερο/η και σοφότερο/η από εσάς. Μπορεί να μην περάσετε χαλαρά και ανέμελα αλλά σίγουρα θα μάθετε κάτι εξαιρετικά χρήσιμο. Ίσως μάλιστα θελήσετε να ξαναβρεθείτε – για να μάθετε περισσότερα!

Παρθένος

Οι συγκρούσεις μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ δημιουργικές, ακόμα κι αν σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να μην συμφωνείτε για ένα συγκεκριμένο ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί. Αλλά μέσω της προσπάθειας να βρείτε μια κοινή προοπτική, μπορεί να ανακύψει μια νέα και λειτουργική λύση.

Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό διαταράσσει την αίσθηση της αρμονίας στην ερωτική σας ζωή. Οι αντοχές σας φτάνουν στα όριά τους, καθώς ένα πρόβλημα στην τρέχουσα σχέση σας φαίνεται να είναι πια εκτός ελέγχου, Εάν καταφέρετε να διατηρήσετε την ηρεμία και την ψυχραιμία σας και να το αντιμετωπίσετε, θα δείτε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν – και μάλιστα προς το καλύτερο.

Σκορπιός

Μην ανησυχείτε αν υπάρχει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό καθιστά δύσκολη την έκφραση των συναισθημάτων σας. Μπαίνετε στον πειρασμό να φτάσετε στα άκρα, κάτι που μπορεί να μην είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε διαφορετικές προοπτικές και να υιοθετήσετε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα και στους δυο σας.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνουν να μην προσβληθείτε με κάτι που θα πει το άτομο με το οποίο θα βγείτε σήμερα το πρώτο ραντεβού. Μπορεί να έχει μια πολύ «διαφορετική» στάση απέναντι στη ζωή και τις σχέσεις που στην αρχή θα σας παραξενέψει. Αν, όμως, επιμείνετε, θα ανακαλύψετε ότι κατά βάθος έχει όλες τις ιδιότητες που ψάχνετε στον/στην ιδανικό/ή σύντροφο.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια έκπληξη. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να έχει κάποια νέα για εσάς που στην αρχή μάλλον θα σας σοκάρουν. Μόλις, όμως, το σκεφτείτε καλύτερα και χωνέψετε τις λεπτομέρειες, θα δείτε ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι το άτομο με το οποίο θα βγείτε ραντεβού σήμερα το απόγευμα μάλλον θα σας βρει κάπως ιδιόρρυθμους. Και αυτό δεν αφορά μόνο τον τρόπο που ντύνεστε αλλά και τις ιδέες σας, το είδος των δραστηριοτήτων που σας αρέσουν και την στάση σας στη ζωή γενικότερα. Μην το παίρνετε στραβά. Μπορεί να είστε μια ανάσα φρεσκάδας στην βαρετή ζωή του/της.

Ιχθύς

Τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας και αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στο τρέχον πλανητικό κλίμα. Ό, τι προσπαθείτε να πείτε ο ένας στον άλλο παρερμηνεύεται. Πρόκειται για μια περαστική φάση, αλλά εν τω μεταξύ ίσως είναι καλύτερο να περάσετε λίγο χρόνο χώρια.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments