Lifestyle

Survivor spoiler 13/5: Η νικήτρια ομάδα και το ξέσπασα της Καρολίνας

Survivor spoiler 13/5: Η νικήτρια ομάδα και το ξέσπασα της Καρολίνας
Survivor spoiler 13/5: Η νικήτρια ομάδα και το ξέσπασα της Καρολίνας για Τριαντάφυλλο.

Η επόμενη ημέρα στο Survivor μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς ήταν περίεργη. Ο Νίκος, φυσικά, είναι ράκος και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά την απομάκρυνση του καλύτερου του φίλου, ενώ οι εντάσεις δεν λείπουν με τον Κόρο και τον Τριαντάφυλλο να εξαπολύουν πυρά εκατέρωθεν.

Κόκκινοι και Μπλε, μπήκαν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας, με όλα να δείχνουν πως οι πρώτοι είναι το απόλυτο φαβορί. Ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά και οι Μπλε πήρα σπουδαία νίκη. Συγκεκριμένα, αν και μόνο τρεις, ταπείνωσαν τους αντιπάλους τους, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και στα στατιστικά του Survivor. Και μάλιστα χωρίς δυο καταπληκτικούς παίκτες, τον Τζέιμς που αποχώρησε οικειοθελώς και τον Νίκο Μπάρτζη που ήταν τραυματίας στο νοσοκομείο. Παρόλα αυτά, έσφιξαν τα… δόντια και νίκησαν με 10-5 τους Κόκκινους, χωρίς να συναντήσουν πολύ μεγάλη αντίσταση.

Το ξέσπασμα της Καρολίνας κατά του Ντάφυ

Λίγο μετά το αγώνισμα Κόρο και Ντάφυ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, με τον γνωστό τραγουδιστή να την λέει στον παίκτη των Μπλε. Ο λόγος; Μα φυσικά ότι τη γλίτωσε επειδή ο Τζέημς αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, κάτι που αυτόματα κράτησε τον Κόρο. Αυτό έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον Γιώργο Κορόμι που ξέσπασε εκείνη την ώρα. Μάλιστα, όταν η Καρολίνα κλήθηκε να σχολιάσει αυτή την κίνηση, είπε χαρακτηριστικά «Αν το έλεγε σε εμένα μπορεί και να τον έθαβα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments