Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [13/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [13/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα βρεθούν αντιμέτωπα με κάποια ζητήματα στη σχέση τους ωστόσο μέσω της συζήτησης θα μπορέσουν να τα λύσουν.

Κριός 

Έχεις την ευκαιρία να λύσεις ένα επαναλαμβανόμενο ζήτημα στην ερωτική σου ζωή σήμερα. Μπορεί να μην είχες το θάρρος να το αντιμετωπίσεις προηγουμένως. Αν όμως αυτό, είναι κάτι που δεν αντιμετωπίστηκε από κοινού με το ταίρι σου μέχρι τώρα… τότε η στιγμή είναι κατάλληλη στιγμή, για μια ουσιαστική και βαθιά συζήτηση. Όσο πιο γρήγορα πεις όσα σκέφτεσαι και καθαρίσεις την ατμόσφαιρα, τόσο πιο γρήγορα θα έλθει η ανακούφιση. 

Ταύρος

Θα υπάρχουν οφέλη από τις συμβουλές ενός φίλου ή ενός στενού συνεργάτη σχετικά με ένα θέμα που αφορά τη σχέση σου. Όμως το άτομο εμπιστοσύνης, δεν χρειάζεται να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με το δίλημμά σου. Αυτό που φαίνεται πως θέλεις, είναι μια πρακτική λύση ή να προσδιορίσεις μια καθησυχαστική πρόοδο. Βεβαιώσου ότι κάθε συναισθηματική δυσαρέσκεια δεν θα προσθέσει κι άλλη ένταση… με αποτέλεσμα να μετανιώσεις αργότερα.

Δίδυμος

Αν ένα ρομαντικό σχέδιο παραμεριστεί, τότε προσπάθησε να μην απογοητευτείς και δημιουργηθούν επιπλοκές. Υπάρχει διασκέδαση στην παθιασμένη πρόοδο που είναι απαραίτητη….αλλά που μπορεί να συμβεί, επιτρέποντας σε ένα σχέδιο να ξεφύγει από μια εφαπτομένη. Να είσαι πρόθυμη να προχωρήσεις σε μονοπάτια που δεν σκόπευες. Ίσως να μην μπορείς να αλλάξεις τις περιστάσεις, αλλά μπορείς να αλλάξεις τη στάση σου απέναντί τους.

Καρκίνος

Αν νιώθεις πως επωμίζεσαι εσύ όλο το βάρος σε ό,τι αφορά το δεσμό σου, τότε κάνε πίσω….έτσι για αλλαγή! Η επικράτηση περισσότερης ηρεμίας στην ερωτική σου ζωή, συνεπάγεται την μετατόπιση της εστίασής σου στις δικές σου ανάγκες. Θα αποφασίσεις, πως έχεις κερδίσει το δικαίωμα να νιώθεις ανέμελη κι ελεύθερη. Η σύντομη επανάσταση που κάνεις στην ερωτική σου ζωή, θα της προσφέρει τον αυθορμητισμό που χρειάζεται. 

Λέων

Ο εραστής σου μπορεί να είναι τσιτωμένος αυτή τη στιγμή. Όμως εσύ μπορείς να είσαι η πηγή ηρεμίας και σταθερότητας που χρειάζεται. Δεν είναι καιρός να υποκινήσεις οποιαδήποτε βαθιά συζήτηση. Αν πρέπει να αναλάβεις εσύ να αντιμετωπίσεις αυτό που ο εραστής σου δεν μπορεί να κάνει τώρα, τότε αυτή η προσπάθεια όχι μόνο δεν θα μείνει απαρατήρητη…αλλά θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Παρθένος

Δες τι μπορείς να κάνεις για να έχεις περισσότερη διασκέδαση και χαλάρωση στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου τώρα. Μπορεί να διαπιστώσεις πως οι φανταστικές κι εμπνευσμένες ιδέες, είναι «παιχνιδάκι» για σένα… οπότε εφάρμοσέ τες για να απολαύσεις πλούσιες ερωτικές στιγμές. Άλλοι τομείς της ζωής σου ίσως χρειάζονται σοβαρότητα από μεριάς σου. Όμως σε ό,τι αφορά τον έρωτα και την οικειότητα με τον αγαπημένο σου, η φαντασία είναι το εισιτήριό σου για μεγάλη απόλαυση. 

Ζυγός

Σήμερα θα ακούσεις ένα σχόλιο από τον αγαπημένο σου. Μπορεί αυτό, να έχει σχέση με κάτι που αφορά την ακεραιότητα, τις πεποιθήσεις ή τις αρχές σου. Μην καταλήξεις όμως αυτόματα στο συμπέρασμα πως αυτός που αγαπάς σε επικρίνει ή πιστεύει πως είναι ανώτερος. Αυτό που θα πει, πιθανώς είναι μια παρατήρηση που δεν έχει σκοπό να αγγίξει ένα ευαίσθητο νεύρο σου.

Σκορπιός

Θα αντιμετωπίσεις ζητήματα που χρειάζονται προσοχή έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα τώρα. Θα πιστέψεις πως αυτά δεν θα επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή. Όμως ένα ανεπιτήδευτο σχόλιο του εραστή σου, θα είναι αρκετό για να προσθέσει στην πίεση, που ήδη νιώθεις. Δοκίμασε να τον βάλεις στην εικόνα για να καταλάβει τι αντιμετωπίζεις, αντί να τον αποπάρεις με μερικά δυσάρεστα λόγια.

Τοξότης

Η παθιασμένη ενέργεια χρειάζεται μια υγιή και θετική διέξοδο. Διαφορετικά, μπορεί να μετατρέψεις ένα δευτερεύον ζήτημα… σε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Πρέπει όμως να εξετάσεις και όλα όσα συμβαίνουν σε τομείς εκτός της ερωτικής σου σφαίρας για να δεις τί σου προσθέτει πίεση. Αν προσπαθήσεις να σχεδιάσεις μια γραμμή μεταξύ του συναισθηματικού σου κόσμου και των άλλων περιοχών της ζωής σου, τόσο ευκολότερα θα εντοπίσεις την άνεση και την ηρεμία.  

Αιγόκερως

Το ότι πειραματίζεσαι με τα ερωτικά σου, σημαίνει πως εξερευνάς σέξι περιπέτειες που δεν είχες σκεφτεί προηγουμένως. Να θυμάσαι όμως πως η ερωτική σου ζωή είναι δική σου δουλειά. Οποιεσδήποτε ασυνήθιστες επιλογές επιδιώκεις, είναι αυτές που σε πυροδοτούν και σε εμπνέουν. Ίσως το γεγονός πως είσαι πιο τολμηρή ή πιο ευφυής σε ό,τι αφορά τον έρωτα, να προσελκύει μεγαλύτερη προσοχή! 

Υδροχόος

Είναι μια στιγμή που πρέπει να αφήσεις στη άκρη την ανεξαρτησία σου και να ζητήσεις τη βοήθεια του αγαπημένου σου. Μην πιστεύεις πως αν σε βοηθήσει να ρυθμίσεις κάποιες υποθέσεις σου θα θεωρηθείς ανήμπορη…. επειδή ο εραστής σου γνωρίζει ήδη πόσο σου «κοστίζει» που ζητάς τη βοήθειά του. Αυτό θα τον κάνει διπλά πρόθυμο, να σου την προσφέρει.  

Ιχθύς

Αυτό που θέλεις να κάνεις μόνη σου, θα φανεί στην πορεία πόσο περισσότερο θα ωφελούσε, αν συμμετείχε και ο εραστής σου. Ακόμα κι αν γίνει σε δοκιμαστική ή πειραματική βάση, θα νιώσεις καθησυχασμένη πως μια ειδική συνεργασία θα δημιουργηθεί σε νέο επίπεδο. Στην πραγματικότητα, μόλις αντιληφθείς πως με τη συμμετοχή του προοδεύει κάτι, θα αναρωτηθείς γιατί αυτή η συνεργασία δεν έγινε νωρίτερα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments