Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [14/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [14/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στη σχέση τους.

Κριός 

Αν και με τον εραστή σου έχετε σημειώσει πρόοδο ή καταλήξατε σε μια συμφωνία σχετικά με τα οικονομικά, σας περιμένουν κι άλλες προκλήσεις. Μπορεί ο σύντροφός σου να είναι αδέξιος και πεισματάρης, ή μπορεί να υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με κάποιες δαπάνες. Έχεις δίκιο να πιστεύεις πως κάθε ζήτημα χρειάζεται ευαίσθητο χειρισμό. Γι’ αυτό ενθάρρυνε τη συνεργασία… και όχι την άμυνα. 

Ταύρος

Οι συμβουλές που προέρχονται από ένα αγαπημένο άτομο ή κάποιον στενό φίλο θα σου δώσουν τη διαβεβαίωση που χρειάζεσαι. Μια συζήτηση όμως θα σου δώσει πολλά να σκεφτείς και θα οδηγηθείς σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Το γεγονός ότι αυτός που αγαπάς μιλά σοβαρά κι έχει στο μυαλό του τα συμφέροντά σου, κάνει μια τολμηρή του κίνηση να φαίνεται περισσότερο εμπνευσμένη… παρά εκφοβιστική.

Δίδυμος

Το να ζητάς από τον εραστή σου να σε συνοδεύσει σε κάτι που συνήθως κάνεις σόλο, θα είναι ευχάριστο και από τις δύο πλευρές. Στην πραγματικότητα, ενθαρρύνεται τώρα η συνεργασία, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Θα ανακαλύψεις πως η συνεργασία με το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθηση, την αποτελεσματικότητα και το πάθος σου!  

Καρκίνος

Αν έχεις κουραστεί από τη σοβαρότητα που επικρατεί τελευταία στο δεσμό σου, τότε αξίζει να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα που προσφέρεται τώρα. Θα αισθανθείς την επιθυμία να επικεντρωθείς σε δημιουργικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα είναι ακόμη πιο ευχάριστες, αν σε συνοδεύει το ταίρι σου. Μια παθιασμένη, νεανική διάθεση σε κάνει πάντα να φαίνεσαι πιο ελκυστική… κι αυτή είναι μια τέτοια στιγμή!

Λέων

Ίσως είναι πιο εύκολο να δεις παράγοντες που συμβάλλουν στο να κάνεις πιο αυθόρμητη ή περιπετειώδη τη σχέση σου. Ωστόσο είναι σημαντικό να στραφείς μέσα σου και να εξετάσεις πότε ακριβώς σταμάτησες την προσπάθεια για να πετύχεις την παθιασμένη πρόοδο. Ορισμένες αλλαγές που θέλεις να συμβούν στο όνομα της αγάπης μπορεί να είναι πέρα από τον έλεγχό σου – όχι όμως όλες!

Παρθένος

Διατίθεται πνευματική διέγερση ή σπινθηροβόλα συζήτηση σήμερα….και θα δείξεις προθυμία να την βρεις. Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις υπέροχες ρομαντικές αλληλεπιδράσεις με τον εραστή σου, που θα οδηγήσουν σε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως σου δίνουν το πράσινο φως για να κάνεις όλες τις αποκαλύψεις σου. Αξίζει να λάβεις υπόψη οποιαδήποτε ψυχική υπενθύμιση, που σε ειδοποιεί πως κάποιες φορές, λες πάρα πολλά.

Ζυγός

Η ικανότητά σου να δημιουργείς και να διατηρείς την αρμονία, θα εφαρμοστεί τώρα. Θα αντιμετωπίσεις μια κατάσταση στο δεσμό σου, που θα προσπαθήσεις να μην την μπερδέψεις περισσότερο. Ωστόσο, θα αισθανθείς την επιθυμία να κάνεις μια αλλαγή που πιστεύεις ότι ωφελεί τόσο εσένα, όσο και τον αγαπημένο σου. Η απάντηση μπορεί να βρεθεί με τη λήψη μικρών και προσεκτικών μέτρων τώρα.  

Σκορπιός

Γνωρίζεις τι αναφέρεται ξεκάθαρα στον βιβλίο των κανόνων που αφορούν τις ερωτικές σχέσεις. Μπορεί όμως να έχεις τις δικές σου απόψεις για το πώς να προσφέρεις πάθος και χαρά στον κόσμο σου. Δεν είναι κακή η αυθόρμητη δράση αν ταρακουνήσει κάποια θέματα στο δεσμό σου που χρειάζονται ανακίνηση. Πρόσεξε μόνο να μην μετατραπεί σε κάτι περισσότερο, μια μικρή αναταραχή.

Τοξότης

Έχεις αντιληφθεί πως οι σχέσεις σου έχουν γίνει λιγότερο ενεργητικές ή εριστικές. Αυτό οφείλεται στη γλυκιά και αρμονική Αφροδίτη που έχει αναλάβει τον επιθετικό και ανταγωνιστικό Άρη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια πιο ώριμη ατμόσφαιρα στις συνδέσεις και τις δεσμεύσεις σου. Άφησε αυτή την ενέργεια να ανοίξει το μυαλό σου σε παθιασμένες δυνατότητες που ίσως είχες αγνοήσει ή αναιρέσει τελευταία.  

Αιγόκερως

Μπορεί να παλεύεις με ένα ζήτημα που σκοπεύεις να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Ίσως πιστεύεις επίσης πως μέχρι να το καταλάβεις σωστά, δεν έχει νόημα να υποκινήσεις μια πρόωρη συζήτηση. Θα ήταν χρήσιμος ένας έμπιστος φίλος τώρα, γιατί θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το ζήτημα. Οι χρήσιμες συμβουλές του είναι διαθέσιμες, αν τις χρειάζεσαι. 

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι κατάλληλη για να επανεκτιμήσεις τους λόγους που δεν θέλεις να ξεπεράσεις μια συγκεκριμένη ρομαντική γραμμή. Μπορεί να είναι η αβεβαιότητα που συνδέεται με αυτό που σε αναστατώνει με τρόπους που δεν μπορείς να εντοπίσεις. Η εμπειρία της παθιασμένης χαράς βασίζεται στο να εξαρτάσαι λιγότερο σε κανόνες, που μπορεί στο παρελθόν να ήταν κατάλληλοι….αλλά όχι τώρα!  

Ιχθύς

Παρόλο που ένα κύμα αυθορμητισμού ή διαταραχής θα διεισδύσει στον συναισθηματικό σου κόσμο, εσύ ίσως το καλωσορίσεις. Θα συνειδητοποιήσεις πως παίζει ρόλο στην αλλαγή μερικών ρομαντικών πεποιθήσεων ή προοπτικών στο δεσμό σου. Υπάρχει πιθανώς κάτι συναρπαστικό, που αιωρείται τώρα στην ατμόσφαιρα… κι έχεις πολλούς λόγους να νιώθεις αισιόδοξη για την παθιασμένη πρόοδο που σου προσφέρει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments