Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [15/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [15/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να λύσουν τα όποια προβλήματά τους με ηρεμία.

Κριός 

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο να βρεις το θάρρος για ν’ αντιμετωπίσεις ό, τι έχει ξεφύγει από μια εφαπτομένη ή είναι λάθος στη σχέση σου. Η κατανόηση των πρόσφατων γεγονότων δεν θα συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη. Έχεις δίκιο όμως που αναγνωρίζεις τα έντονα συναισθήματα που υπάρχουν και χρειάζονται προσοχή. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθεις από το παρελθόν της σχέσης σου, που είναι το κλειδί για να ανοίξεις την πόρτα σ’ ένα πιο εμπνευσμένο μέλλον.

Ταύρος

Αυτό που προσφέρεις στο δεσμό σου δεν πρόκειται να σου επιστραφεί ή αν συμβεί, δεν θα είναι όπως το θέλεις. Έχεις όμως την ικανότητα να βρίσκεις ευχαρίστηση σε ό,τι κάνεις ανιδιοτελώς. Γνωρίζοντας πως οι προσπάθειές σου έφεραν το χαμόγελο στο πρόσωπο του αγαπημένου σου ή άγγιξαν την καρδιά του, για σένα είναι αρκετή ανταμοιβή! 

Δίδυμος

Ενδέχεται να εντοπίσεις μερικά μειονεκτήματα ή κάποια θέματα στο δεσμό σου που μπορούν να βελτιωθούν. Το να εντοπίσεις όμως αυτό που θέλεις να αλλάξεις είναι ένα πράγμα. Αλλά η λήψη μέτρων για την πραγματοποίηση των αλλαγών είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να μιλήσεις ανοιχτά στο ταίρι σου και να του εξηγήσεις…..τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Πες την άποψή σου και μετά άκουσε αυτά που θέλει να σου πει εκείνος.  

Καρκίνος

Θα διαισθανθείς τι χρειάζεται τώρα ο εραστής σου. Ωστόσο μπορεί να έχεις περισσότερες από μία δυνατότητες, να σκεφτείς πώς να το προσφέρεις ή να το παρέχεις. Όσο κι αν είναι υπέροχο το γεγονός πως ο αγαπημένος σου κατανοεί πως σκέφτεσαι τις ανάγκες του και προσπαθείς να του τις καλύψεις….το θέμα είναι πως πρέπει να κάνετε μια συζήτηση μεταξύ σας. Αυτό μπορεί να ελαττώσει τη μαγεία…αλλά τουλάχιστον θα βάλει και τους δύο σωστά στην εικόνα. 

Λέων

Η επιρροή της Σελήνης θα ενθαρρύνει τη βαθιά σκέψη σου. Θα τονίσει επίσης την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ή μ’ αυτόν που θέλεις να έρθεις πιο κοντά. Αυτό θα σου φανεί χρήσιμο αν καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να διευρύνεις τις γραμμές επικοινωνίας σας. Αν όμως οφείλεται σε κάποιο ανεπιθύμητο συναίσθημα, τότε απαιτείται διαφορετικού είδους συζήτηση.  

Παρθένος

Αντιμετωπίζεις τώρα μια πολύπλοκη και συγκεχυμένη ενέργεια στα ερωτικά σου. Αυτή μπορεί να δημιουργήσει αβεβαιότητα σχετικά με τη δυναμική ισχύος του δεσμού σου. Όταν προστίθεται και το ενδεχόμενο παρερμηνείας και παρεξηγήσεων, θα δεις την ένταση να μεγαλώνει. Στην παρούσα στιγμή χρειάζεται να κάνεις αρκετή υπομονή – το ίδιο και ο εραστής σου. 

Ζυγός

Αν αντιμετωπίζεις μπερδεμένα συναισθήματα ή ευμετάβλητη διάθεση, τότε αξίζει να στραφείς μέσα σου για να δεις τι είναι αυτό που τα προκαλεί. Για να αισθάνεσαι ικανοποιημένη στο δεσμό σου, χρειάζεται να αξιολογήσεις και να επεξεργαστείς αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις σ’ ένα βαθύ, προσωπικό επίπεδο. Οι γνώσεις που χρειάζεσαι θα εμφανιστούν…. αν αφιερώσεις χρόνο για τον απαραίτητο προβληματισμό.

Σκορπιός

Παρά τις εξαιρετικές δυνατότητες για ευχάριστη παθιασμένη πρόοδο, εσύ θα έχεις στραμμένο το βλέμμα σου στο παρελθόν κι όχι στο μέλλον. Ίσως πιστεύεις πως όλα όσα προσφέρονται στο παρόν θα τα αγκάλιαζες ευκολότερα αν δεν πάλευες μ’ ένα συγκεκριμένο θέμα από τα περασμένα. Όμως ένα αυτοδημιούργητο εμπόδιο στην παθιασμένη χαρά, το μόνο που θα κάνει είναι να την μειώσει. Στην ερωτική σου ζωή, πρέπει να εμπιστευτείς αυτό που μπορεί να σου προσφέρει…. εδώ και τώρα. 

Τοξότης

Η φλυαρία όπως λέει ένα παλιό ρητό, κλείνει σπίτια. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να προσέξεις ιδιαίτερα, ώστε να μην αποκαλύψεις τυχόν ρομαντικά μυστικά του δεσμού σου. Η λογική προσέγγιση που πρέπει να υιοθετήσεις τώρα, είναι να πεις μόνο αυτό που θέλεις εσύ, να γνωρίζουν οι άλλοι. Φυσικά, μια ακόμη καλύτερη επιλογή, είναι να μην πεις τίποτα!  

Αιγόκερως

Αν η επιστροφή στο παρελθόν για απαντήσεις στα μυστήρια της ερωτικής σου ζωής δεν ήταν χρήσιμη, τότε σ’ αυτό το σημείο μπορεί να αναλάβει δράση ο αγαπημένος σου. Είτε προσφέρει υποστηρικτικές και παρηγορητικές λέξεις είτε αποκαλύψει τις πτυχές του δικού του παρελθόντος, η ειλικρινής και ανοιχτή συζήτηση μεταξύ σας μπορεί να θεραπεύσει πολλά σημεία. 

Υδροχόος

Η ικανότητά σου να σκέφτεσαι ανεξάρτητα και μοναδικά είναι κάτι με το οποίο αισθάνεσαι άνετα και πιθανώς δεν πιέζεσαι ιδιαίτερα από τον εραστή σου. Έτσι, μπορεί να νιώθεις ευχαριστημένη και περήφανη που ανακαλύπτεις πως είναι πρόθυμος να αφήσει στην άκρη τις επαναστατικές του ιδιότητες και να παραμείνει προσγειωμένος. Υπάρχει όμως κάτι στον τρόπο που εναντιώνεται στα κοινωνικά πρότυπα… που σε ξετρελαίνει!  

Ιχθύς

Όσο κι αν θέλεις να εστιάσεις στην μεγαλύτερη εικόνα της ερωτικής σου ζωής που βρίσκεται σε εξέλιξη, τόσο περισσότερο πονάς, για ένα άλυτο θέμα του παρελθόντος! Το αποτέλεσμα είναι να εμποδίζεις την παθιασμένη σου πρόοδο! Μέχρι να αντιμετωπίσεις και να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, θα καθυστερήσεις τις εξελίξεις που προχωράνε στο παρόν. Ό, τι συνέβη παλαιότερα, προσφέρει ένα μάθημα που πρέπει να μάθεις. Προσπάθησε να το αναγνωρίσεις και στη συνέχεια άφησέ το στην άκρη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments