Άποψη

Πίσω από κάθε χρήσιμο ηλίθιο, υπάρχει ο σκηνοθέτης

Πίσω από κάθε χρήσιμο ηλίθιο, υπάρχει ο σκηνοθέτης
Στο νέο του blog στο pagenews.gr ο Λάμπρος Καλαρρύτης μιλά για τις διαδηλώσεις που διοργανώθηκαν υπέρ της Παλαιστίνης στη χώρα.

«Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη». Το μπλοκάρισμα στην Κηφισίας ,για όσους αναρωτιούνταν, οφειλόταν σε διαδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων και κατά του Ισραήλ που διοργάνωσε η εν λόγω επιτροπή με τον ενδιαφέροντα τίτλο, συνεπικουρούμενη από διάφορες άλλες οργανώσεις και κόμματα, με την απαραίτητη συμμετοχή εκπροσώπων του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτομάτως γεννιούνται κάποιες απορίες. Αφού είναι επιτροπή για την «ύφεση» και την «ειρήνη» «διεθνώς» και μάλιστα «ελληνική», πως και δεν έχουν κάνει κάποια διαδήλωση για τη συνεχιζόμενη κατοχή στην Κύπρο; Γιατί δεν είδαμε καμία εκδήλωσή τους τους για την τουρκική επιθετικότητα στην Ελλάδα και για τον Αττίλα 3 στα Βαρώσια και την κυπριακή ΑΟΖ; Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν για την επίθεση των Τούρκων και των Αζέρων  στους Αρμενίους; Γιατί δεν διαδήλωσαν για την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία και στο Ιράκ, για την απόβαση των Τούρκων στη Λιβύη; Γιατί δεν κινητοποιήθηκαν ποτέ για τις φρικαλεότητες των τζιχαντιστών που γενοκτονούν χριστιανούς, αλλά και μουσουλμάνους;

Αυτή η επιτροπή τι ακριβώς κάνει στο μεσοδιάστημα μεταξύ διαδηλώσεων υπέρ των Παλαιστινίων και κατά του Ισραήλ και του ΝΑΤΟ.

Διότι, ειρήσθω εν παρόδω, σε τέτοιου είδους διαδηλώσεις από οργανώσεις του αριστερού μπαξέ,  το ΝΑΤΟ είναι σαν την κόκα-κόλα, πάει με όλα, σε κάθε αριστερή διαδήλωση χρειάζεται και ένα σύνθημα κατά του ΝΑΤΟ για τη χώνεψη. Αν και δεν θα δείτε ποτέ,  μα ποτέ, κριτική για υπαρκτά ζητήματα στάσης της Συμμαχίας που μπορεί  να ερχόταν σε αντίθεση με ελληνικές θέσεις πχ σε επιχειρησιακά  θέματα. Πάντα κάτι  θολούρες για το «ιμπεριαλιστικό ΝΑΤΟ» από τα οποίο πρέπει να φύγει η Ελλάδα (για να παίζει η Τουρκία μπάλα μόνη της).  Για να μη ξεχνιόμαστ,  στη διαδήλωση πήρε μέρος και η «Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας» και το γνωστό  ΚΕΕΡΦΑ («Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», τίτλος σιδηρόδρομος, «μία απ’ όλα» ) το οποίο πρωτοστατεί στο δικαίωμα ελεύθερης εισόδου και μαζικής εγκατάστασης παράνομων και μη μεταναστών στη χώρα με σύνθημα «χαρτιά σε όλους» και το  επίσης ευρηματικό μότο «είμαστε όλοι Πακιστανοί»…

Το  ΚΕΕΡΦΑ διαδήλωσε και στην… Ξάνθη και παρά το «φτωχό» της  συγκέντρωσης, καθώς  ήταν «αραία – αραία να φαινόμαστε καμία κατοσταρέα», τα παρών έδωσαν μειονοτικοί βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, διότι σημασία έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Όπως σημασία έχουν και τα συνθήματα, πχ «Να διαλυθεί ο αντιδραστικός άξονας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου-Ισραήλ» … Το ότι ακριβώς αυτό θέλει και η Τουρκία, να διαλυθεί η συμμαχία Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου-Ισραήλ, προφανώς είναι σύμπτωση, σαν την άλλη, ότι η επιδίωξη της Τουρκίας να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα με την αποστολή δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών βρίσκει απόλυτη στήριξη στις θέσεις παρόμοιων οργανώσεων  που ζητούν ανοιχτά σύνορα (ώστε να διευκολύνεται ο τουρκικός υβριδικός πόλεμος).

Να πως βγάζουν όλα μαζί νόημα και δεν υπάρχει τίποτα δίχως εξήγηση και κανένα γεγονός χωρίς τη διαδρομή του που να φωτίζει τα αίτια. Γενικώς μιλώντας, την επόμενη φορά που θα δείτε διαδηλώσεις με περίεργα συνθήματα τα οποία όλως τυχαίως  εξυπηρετούν προφανείς σχεδιασμούς εις βάρος της χώρας, θυμηθείτε ότι πίσω από κάθε χρήσιμο ηλίθιο υπάρχει κάτι  περισσότερο από την ηλιθιότητα που διαδηλώνει καμαρωτή. Ο σκηνοθέτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments