Ελλάδα

Γιάννης Λαγός: Το πρώτο βράδυ στις φυλακές Δομοκού

Γιάννης Λαγός: Το πρώτο βράδυ στις φυλακές Δομοκού
Γιάννης Λαγός: Σε απομόνωση το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Δομοκού.

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Δομοκού πέρασε ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, μετά τη μεταφορά του στην Αθήνα και την έκδοσή του στη χώρα μας από τις βελγικές αρχές.

Γιάννης Λαγός: Σε απομόνωση το πρώτο βράδυ κράτησής του

Σε ειδικό χώρο απομόνωσης, μέχρι να αποκλειστεί το αν είναι θετικός στον κορωνοϊό ή όχι, πέρασε το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Δομοκού ο Γιάννης Λαγός. Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την άφιξή του στις φυλακές, υποβλήθηκε αμέσως σε μοριακό τεστ και οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο όπου δεν έχει επαφές με άλλα άτομα, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα που αναμένεται ότι θα είναι έτοιμα σήμερα το πρωί. Τότε και εφόσον το τεστ είναι αρνητικό, θα έχει συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών, προκειμένου να καθοριστεί ο χώρος της κανονικής κράτησής του. Γιάννης Λαγός

Στις φυλακές Δομοκού εκτίουν τις ποινές και άλλα καταδικασμένα μέλη και ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, όπως ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Παναγιώτης Γερμενής, κ.ά. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι οι υπόλοιποι Χρυσαυγίτες που κρατούνται στις φυλακές Δομοκού, έχουν δηλώσει πως δεν έχουν πρόβλημα να μείνει μαζί τους ο Λαγός, παρά τις διαφορές που οδήγησαν και στην ανεξαρτητοποίηση του στην Ευρωβουλή. Ωστόσο, εάν ο ίδιος δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, θα οδηγηθεί σε κελί της ίδιας πτέρυγας, που θα μοιραστεί με κάποιον άλλον ποινικό κρατούμενο.

Γιάννης Λαγός: Ζήτησε να εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο εισαγγελέας τον ενημέρωσε ότι δεν είναι αρμόδιος να αποφασίσει για το αίτημά του να εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς η αρμόδια για αυτό το θέμα είναι η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Λαγό, επιθυμεί να εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού ώστε να έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του ευρωκοινοβουλίου. «Γιαννάρα γερά» φώναξαν δυο τρεις φίλοι του Γιάννη Λαγού έξω από το Εφετείο. Την ίδια στιγμή, δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι φώναξαν: «ο Παύλος ζει τσακiστε τους ναζί». Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια για τη μεταφορά του στο Εφετείο. «Για την ορθοδοξία και την Ελλάδα αξίζει κάθε θυσία», δήλωσε μόλις βγήκε από την αστυνομική κλούβα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments