Lifestyle

Survivor-Spoiler 18/5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor-Spoiler 18/5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor-Spoiler 18/5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ποιος φεύγει;

Τα δεδομένα στο Survivor άλλαξαν μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις των Τζέιμς και Νίκου, αφού το παιχνίδι έγινε ατομικό και οι κανόνες για την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση άλλαξαν. Με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κερδίζει την ατομική ασυλία έναντι της Καρολίνας Καλύβα, τα πράγματα αλλάζουν ραγδαία κι ο ίδιος δεν μπορούσε να ψηφιστεί την αποψινή βραδιά αλλά θα μπορεί να ψηφιστεί κανονικά αύριο, που θα ακολουθήσει νέο αγώνισμα για την ασυλία.

Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο;

Αρχικά στο Συμβούλιο του Νησιού η ψηφοφορία των παικτών έδειξε ομόφωνα και για δέκατη φορά ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο. Έπειτα ο Ασημακόπουλος, αφού αμφιταλαντεύτηκε αν θα ψηφίσει στρατηγικά ή βάσει φιλίας, επέλεξε τελικά να βάλει στον τάκο δίπλα στον Τριαντάφυλλο, τον Σάκη Κατσούλη.

Μάλιστα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξέσπασε σε δάκρυα, που δεν ψήφισε την ίδια, όπως περίμενε αλλά τον Σάκη που είναι από τους καλύτερους παίκτες.

Ποιοι θα βγουν υποψήφιοι σήμερα Νωρίτερα σας αναφέραμε τους νέους κανόνες του Survivor.Σήμερα θα έχουμε το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν ξανά. Ο νικητής θα επιλέξει ακόμα έναν υποψήφιο, ενώ οι παίκτες θα ψηφίσουν και πάλι έναν.

Δίπλα στο δίδυμο Κατσούλη – Τριαντάφυλλου, θα βρεθεί η Νικολέτα και η Μαριαλένα. Για πρώτη φορά Σάκης, Μαριαλένα και Νικολέτα θα είναι υποψήφιοι, δίπλα στον… μπαρουτοκαπνισμένο «Ντάφυ».

Φαβορί για να μείνει, για άλλη μια φορά στο παιχνίδι, είναι ο Τριαντάφυλλος, ενώ Σάκης και Μαριαλένα μοιάζει να έχουν σίγουρη τη θέση τους. Η Νικολέτα έχει το λιγότερο κοινό έξω ανάμεσα σε αυτούς τους τέσσερις και φαντάζει πως θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments