Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [18/05/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [18/05/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τα ζώδια να ξεκινήσουν μια συγκεκριμένη συζήτηση με τον /την αγαπημένο / η τους.

Κριός 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε την δυναμική της ιδανικής σχέσης. Κάποιος/α που σας αρέσει πολύ σας κάνει να καταλάβετε ακριβώς τι θέλετε από μια σχέση. Όποια και αν είναι τα μαθήματα που έχετε πάρει στο παρελθόν, θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πόσο μακριά θέλετε να πάνε τα πράγματα μεταξύ σας.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε πιο αισιόδοξοι για την πιθανότητα να κάνετε σχέση με κάποιο ξεχωριστό άτομο. ειδικό. Αλλά ίσως χρειαστεί να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να έρθετε πιο κοντά μαζί του. Δοκιμάστε να αλλάξετε κάποια πράγματα στην εξωτερική σας εμφάνιση. Αγοράστε μερικά καινούργια ρούχα και δώστε άλλο στυλ στα μαλλιά σας. Αυτές οι αλλαγές θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Δίδυμος

Ο έρωτας είναι παντού σήμερα. Εάν πρόκειται να βγείτε ραντεβού, το κλίμα θα είναι πολύ ρομαντικό. Μην περιμένετε ότι αυτό το άτομο θα σας τρελάνει με την πρώτη ματιά. Μπορεί να περιμένουν κάποιο σήμα από εσάς ότι σας ενδιαφέρει. Η μπάλα είναι στο γήπεδο σας. Εσείς αποφασίζετε την έκβαση του παιχνιδιού. .

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια το ζήτημα του δούναι και λαβείν στις σχέσεις. Ξέρετε ότι τρέφετε συναισθήματα για κάποιον/α αλλά δυσκολεύεστε να εκφράσετε το πώς αισθάνεστε από φόβο μην πληγωθείτε. Εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας για να σπάσετε τον πάγο ανάμεσά σας και να του/της δείξετε ότι σας ενδιαφέρει. Θα λάβετε μια θετική απάντηση.

Λέων

Οι σχέσεις χρειάζονται δυο άτομα αλλά ξέρετε καλά ότι ενώ σε οποιαδήποτε σχέση και οι δύο θα πρέπει να πουν ναι, αλλά αρκεί ένας να πει όχι για να γκρεμιστούν όλες οι ψευδαισθήσεις. Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, πρέπει απλώς να είστε ειλικρινείς και να λέτε ακριβώς αυτό που σκέφτεστε. Αυτό θα σας γλιτώσει από πολλά προβλήματα στο μέλλον.

Παρθένος

Όλα είναι αμφίρροπα με το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Εάν μπορείτε να προχωρήσετε, υποθέτοντας πως ό, τι σχεδιάζετε μπορεί να εξελιχθεί πολύ διαφορετικά από ό, τι φαντάζεστε, τότε σκέφτεστε σωστά. Ραντεβού, δείπνα και κοινωνικές δραστηριότητες μπορεί να πάρουν μια απρόσμενη τροπή καθώς ένας μυστηριώδης παράγοντας Χ αναζωογονεί την ερωτική σας ζωή. Απλώς απολαύστε την εμπειρία – μην πανικοβάλλεστε.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να μην δημιουργεί τις πιο ευνοϊκές προϋποθέσεις για να περάσετε μια ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας αλλά σίγουρα θα είναι μια βραδιά που θα θυμάστε. Είτε έχει αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά του/της είτε αποφάσισε να γίνει λίγο πιο άτακτος/ή, το αποτέλεσμα είναι μια απρόβλεπτη βραδιά. Αλλά η ζωή θα ήταν βαρετή αν όλα ήταν τόσο προβλέψιμα – έτσι δεν είναι;

Σκορπιός

Χρειάζεται μόνο μια σπίθα για να ανάψει φωτιά. Με τον ίδιο τρόπο χρειάζεται μόνο ένα από τα βέλη του Έρωτα για να ξεκινήσει μια παθιασμένη ερωτική σχέση. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να συμβεί ακριβώς αυτό. Περιττό να πούμε ότι θα δεν θα το περιμένετε καθόλου. Παρόλα αυτά θα χαρείτε ιδιαίτερα που συνέβη.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικός σκηνικό σας ενθαρρύνει τον/την αγαπημένο/η σας να σας παίξει κάποιο κόλπο για να σας δοκιμάσει και να δει αν του/της είστε πιστοί. Η καλύτερη συμβουλή είναι να μείνετε σε εγρήγορση ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίζετε οτιδήποτε μπορεί να σας φανεί περίεργο ή ύποπτο. Μην πέσετε στην παγίδα. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Αιγόκερως

Μερικές φορές τα άτομα που πιστεύουμε ότι είναι φυσιολογικά, ειλικρινή και σταθερά αποδεικνύονται πολύ διαφορετικά όταν τα γνωρίσουμε καλύτερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι κάποιος/α με τον/την οποίο/α θα βγείτε ραντεβού σήμερα δεν θα είναι όπως νομίζατε. Μπορεί να μην είναι ο συνηθισμένος σας τύπος αλλά θα περάσετε πολύ καλά μαζί.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αντικρούσετε τον εαυτό σας πολλές φορές κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού. Ο/Η νέος/α σας σύντροφος μπορεί να σας βρίσκει γοητευτικούς αλλά να δυσκολεύεται να σας καταλάβει. Εσείς συμμορφώνεστε με έναν κανόνα, και αυτός είναι να μένετε πιστοί στον εαυτό σας. Εάν δεν του/της αρέσει, ίσως θα πρέπει να βρει κάποιον πιο προβλέψιμο.

Ιχθύς

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μερικά πολύ περίεργα άτομα στο περιβάλλον σας. Εάν πάτε σε μια κοινωνική εκδήλωση σήμερα, μπορεί να συναντήσετε κάποιο από αυτά, που θα έχει ως αποστολή να σας φτιάξει το κέφι. Εάν μάλιστα αντιμετωπίζει και κάποια προσωπικά προβλήματα, είναι πολύ πιθανόν να θελήσετε να τον/την πάρετε σπίτι μαζί σας για να τον/την βοηθήσετε να τα ξεπεράσει!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments