Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μεγάλο πριμ Μαρινάκη για το νταμπλ

Ολυμπιακός: Μεγάλο πριμ Μαρινάκη για το νταμπλ
Ολυμπιακός: Μεγάλο πριμ Μαρινάκη για την κατάσταση του νταμπλ, το οποίο φτάνει τις 500.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε πανεύκολα και θριαμβευτικά το δεύτερο συνεχόμενο και 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και πλέον η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει στρέψει όλη την προσοχή της στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Μαΐου, στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών. Την ίδια στιγμή οι ιθύνοντες του κορυφαίου συλλόγου έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες στο μεταγραφικό πλάνο, με τις φήμες να θέλουν τον Τικίνιο να είναι η πρώτη επιλογή ενίσχυσης στην επιθετική γραμμή.

Οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν διακαώς να πανηγυρίσουν το double για δεύτερη σερί χρόνια, με τους παίκτες να αναμένεται να τα δώσουν όλα κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά, μιας κι εκτός των άλλων, θα δουν τους λογαριασμούς τους να… φουσκώνουν.

Κι αυτό διότι η διοίκηση του Ολυμπιακού αναμένεται να προσφέρει πριμ για την κατάκτηση και του Κυπέλλου που φτάνει τις 500.000 ευρώ σύμφωνα με τη “Sportday”. Οι παίκτες πήραν το μήνυμα στη φιέστα του πρωταθλήματος, αλλά και στη χθεσινή (18/5) επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα «διασταυρώσουν» τα ξίφη τους για πέμπτη φορά τη φετινή σεζόν με τους Πειραιώτες να μετρούν 2 νίκες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με 3-0 και 1-0, ενώ στα ματς της Τούμπας σημειώθηκε μια ισοπαλία με σκορ 1-1 και μια νίκη για τους Θεσσαλονικείς με σκορ 2-0.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments