Διεθνή

Απόφαση σοκ του Κιμ Γιονγκ Ουν

Απόφαση σοκ του Κιμ Γιονγκ Ουν
Κιμ Γιονγκ Ουν: Για άλλη μία φορά ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έλαβε μία απόφαση που συγκλόνισε την διεθνή κοινή γνώμη. Απαγόρευσε τα τζιν παντελόνια

Νέα απόφαση σοκ από τον ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Να θυμίσουμε πως ο ίδιος αγόρασε άγνωστη ποσότητα του ρωσικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Ακόμη, είχαν κυκλοφορήσει σενάρια σχετικά με την επιδείνωση της κατάστασης υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα, ακόμα μία νέα απίστευτη απαγόρευση προστέθηκε στη μεγάλη λίστα των απαγορεύσεων του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν προς τους πολίτες της χώρας του και αυτή τη φορά θύμα του είναι τα τζιν παντελόνια.

Εξαφανισμένος τον τελευταίο καιρό

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πέρασε τον τελευταίο χρόνο της πανδημίας μία πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του κατάσταση, με αρκετές περιόδους εξαφάνισης από τις δημόσιες εμφανίσεις, με τα σενάρια για την υγεία του να δίνουν και να παίρνουν στα Μέσα της Δύσης. Υπήρχαν μέχρι και πληροφορίες για επιβάρυνση της υγείας του, απομόνωσής του σε μία από τις βίλες του και σενάρια διαδοχής του από την αδερφή του.

Μέσα στο 2021 όμως επανέρχεται δριμύτερος και ξεκινάει απαγορεύοντας τα τζιν παντελόνια καθώς όπως αναφέρουν τα μέσα της χώρας του το συγκεκριμένο είδος ρουχισμού έχει καταβολές και επιρροές από τη Δύση και θα μπορούσε να γίνει αρνητικό παράδειγμα για τη νεολαία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας.

Ανησυχία πιθανό πραξικόπημα

Ο ηγέτης της χώρας, ο οποίος να θυμίσουμε σπούδασε στη Δύση, έτσι και αλλιώς εδώ και χρόνια είχε στη λίστα απαγορεύσεων, με βαριές ποινές φυλάκισης, τα σκισμένα και τα κολλητά τζιν, τώρα όμως αποφάσισε ότι το συγκεκριμένο ρούχο πρέπει να απαγορευτεί εντελώς.

Μέσα της Νότιας Κορέας παρουσιάζουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν ιδιαίτερα ανήσυχο για ένα πιθανό πραξικόπημα στη χώρα, με τη συμπεριφορά του να έχει γίνει ιδιαίτερα επιθετική υπό τον φόβο αυτό.

Παίρνει τα μέτρα του ο Κιμ

Οι συσκευές θερμικής απεικόνισης αγοράστηκαν για να εγκατασταθούν στα σύνορα Βόρειας Κορέας – Κίνας ώστε να μπορέσουν προοδευτικά να ξαναρχίσουν οι εμπορικές συναλλαγές ανάμεσα στις δύο χώρες, πάντα κατά την Ασάχι. Σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα, δεν έχει καταγραφεί κανένα κρούσμα του SARS-CoV-2 στη Βόρεια Κορέα, η οποία γειτονεύει με τις δύο χώρες που επλήγησαν πρώτες από την παγκόσμια πανδημία.

Βέβαια σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ότι παραμένει άγνωστο το κατά πόσο είναι αλήθεια ότι η χώρα δεν έχει κανένα κρούσμα κορωνοϊού. Άλλωστε οι πληροφορίες από τη συγκεκριμένη χώρα είναι ελάχιστες και πάντα υπό αμφισβήτηση για την εγκυρότητά τους. Από τα τέλη Ιανουαρίου, η Πιονγκγιάνγκ εφάρμοσε μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού στη βορειοκορεατική επικράτεια, ανάμεσά τους το κλείσιμο των συνόρων, την αναστολή λειτουργίας των σχολείων και την επιβολή lockdown σε εθνική κλίμακα. Κιμ Γιονγκ Ουν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments