Lifestyle

Ιωάννα Μαρτζούκου: Η φωτογραφία με τα καλλίγραμμα πόδια της

Ιωάννα Μαρτζούκου: Η φωτογραφία με τα καλλίγραμμα πόδια της
Ιωάννα Μαρτζούκου: Στιγμές χαλάρωσης μετά τον χωρισμό της. Οι πρώτες βουτιές και η φωτογραφία με τα καλλίγραμμα πόδια της.

Η Ιωάννα Μαρτζούκου λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Καζάκο επέλεξε τη λίμνη Βουλιαγμένης για λίγες στιγμές χαλάρωσης, κάνοντας τις πρώτες βουτιές της και την απαραίτητη, φυσικά, ηλιοθεραπεία.

Η πρώην σύντροφος του γνωστού ηθοποιού με άκρως καλοκαιρινή διάθεση φόρεσε το μαγιό της και κολύμπησε στα νερά της θάλασσας των νοτίων προαστίων. Μάλιστα, έκανε και ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία όπου απεικονίζονταν τα καλίγραμμα πόδια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Martzoukou 🧿 (@ioannamartzoukou)

Η ενδυματολόγος έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και πρόσφατα είχε δηλώσει, σχετικά με τον χωρισμό της με τον Καζάκο: «Με τον Κωνσταντίνο ζήσαμε πολλά μαζί. Η ζωή όμως δεν τα φέρνει πάντοτε όπως τα έχουμε ονειρευτεί. Θα μας ενώνει πάντα το παιδί μας, το οποίο και οι δύο λατρεύουμε. Σημασία έχει ότι όλοι οι άνθρωποι κρύβουμε μέσα μας δύναμη που δεν γνωρίζουμε, η οποία θα μας οδηγήσει στον προορισμό μας».

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στον χωρισμό του με την Ιωάννα Μαρτζούκου, στη νέα σχέση του με τη νεαρή χορεύτρια, Βασιλική Μακρή, αλλά και στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν κατακλύσει το χώρο του θεάτρου.

Αυτή η δύσκολη χρονιά σού χαμογέλασε στο κομμάτι της προσωπικής σου ζωής. Είναι γνωστό ότι εδώ και λίγους μήνες είσαι με τη Βασιλική Μακρή.

«Δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή, αλλά ούτε και να την κρύβω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Είμαι με τη Βασιλική και είμαστε πολύ καλά μαζί.»

Ήταν δύσκολο για σένα, όταν έκλεισε ο κύκλος του δεύτερου γάμου σου;

«Ποτέ δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί. Ήταν δύσκολο και επώδυνο και, κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να είχε γίνε εδώ και καιρό. Συνέβη σε μία δύσκολη περίοδο. Θεωρώ όμως ότι ο χρόνος τα γιατρεύει όλα.»

Είχε γραφτεί ότι έκανες unfollow την Ιωάννα Μαρτζούκου στο Instagram. Είναι καλές οι σχέσεις σας σήμερα;

«Δεν ασχολούμαι καθόλου με τέτοια δημοσιεύματα, πιστεύω πως είναι ανοησίες. Σαφώς οι σχέσεις μετά από έναν χρόνο αρχίζουν να εξομαλύνονται. Νομίζω ότι υπάρχει η απαραίτητη ωριμότητα ώστε να κάνουμε ό,τι πρέπει για το καλό του παιδιού μας.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments