Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [19/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [19/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Εξαιτίας της Σελήνης που επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, τα πράγματα θα είναι θολά στους δεσμούς των ζωδίων σήμερα.

Κριός  

Μπορεί να νιώθεις πως έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες στη σχέση σου. Όμως το ίδιο πιστεύει και ο εραστής σου. Υπάρχει περίπτωση να καλύπτει ο ένας τις προσπάθειες του άλλου και να προχωρήσετε μαζί ευτυχισμένοι; Το άνοιγμα ή η διεύρυνση των γραμμών επικοινωνίας θα μπορούσε να βελτιώσει τις παθιασμένες σας προσπάθειες!

Ταύρος

Τώρα προσφέρεται ένα μάθημα στην ερωτική σου ζωή και είναι πιθανό να το εκτιμήσεις ή να το βρεις πολύτιμο. Όμως το κλειδί για τον εντοπισμό και την αποδοχή του περιλαμβάνει την απελευθέρωση ξεπερασμένων στάσεων και πεποιθήσεων που αφορούν θέματα ρομαντισμού, αγάπης και οικειότητας. Ελευθερώνοντας χώρο για νέες προοπτικές θα τολμήσεις να ρισκάρεις στο όνομα της αγάπης.

Δίδυμος

Αν κι ένα σύννεφο μπορεί να κρέμεται πάνω από την ερωτική σου ζωή, ο εραστής σου θα εκτιμήσει την προθυμία σου να διατηρήσεις τα πράγματα ήρεμα και ωφέλιμα. Οι διαφορές απόψεων μπορούν να παραμεριστούν για να δημιουργηθεί χώρος για νέες, κοινές απόψεις και προοπτικές. Αν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που με το ταίρι σου είχατε αυτό το είδος πνευματικής διέγερσης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να το κάνετε τώρα.

Καρκίνος

Η ικανότητά σου να προσφέρεις στοργή και φροντίδα στον εραστή σου, όταν το έχει ανάγκη, είναι φοβερή. Αλλά πριν μπεις σε λειτουργία φροντίδας του εραστή σου, κάτσε και σκέψου αν οι αντιλήψεις που έχεις είναι σωστές. Αυτό που πιστεύεις για τις ανάγκες του, μ’ αυτό που ισχύει… πραγματικά διαφέρουν. Μπορεί να εκτιμά την εγγύτητα και τη συντροφικότητά σου, δεν θέλει όμως να πνίγεται από την αγάπη σου!

Λέων

Μπορεί να έχετε διαφορετικές ιδέες με το σύντροφό σου σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης ή διαχείρισης κοινών έργων ή σχεδίων. Όμως μπορεί να γίνει μεγάλη υπόθεση μεταξύ σας ο τρόπος που θα προχωρήσετε, γιατί θα χρειαστεί περαιτέρω συζήτηση. Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια λίστα με τις εργασίες που εκκρεμούν. Μόλις οργανωθείτε, θα δείτε πως θα επικρατήσει αρμονία στο δεσμό σας.

Παρθένος

Οι συνομιλίες με τον εραστή σου θα είναι λίγο πιο σύντομες ή πιο σποραδικές για τις προτιμήσεις σου αυτήν τη στιγμή. Ίσως, κάποιος από σας βασίζεται πάρα πολύ στα μηνύματα και δίνει λιγότερη σημασία σε τετ-α-τετ συζητήσεις. Αν πρέπει να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα που να σας επιτρέπει να βρίσκεστε περισσότερο και να περνάτε στιγμές μαζί…προσπαθήστε να το διαμορφώσετε.

Ζυγός

Οποιεσδήποτε ιδέες για να κάνεις πιο ζεστή και άνετη τη ζωή του αγαπημένου σου δεν πρέπει να τις κρατάς μέσα σου. Ακόμα κι αν του μιλήσεις για ένα διασκεδαστικό περιστατικό που θα τον κάνει να χαμογελάσει, θα εκπλαγείς με την αλλαγή της ατμόσφαιρας. Σκέψου όποιο τρόπο μπορείς για να υπάρχει ευχάριστη κι ανάλαφρη διάθεση ανάμεσά σας.  

Σκορπιός

Μπορεί να πιστεύεις πως δύσκολα σε καταλαβαίνουν οι άλλοι εξαιτίας της ψυχραιμίας που δείχνεις εξωτερικά, όμως οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου τώρα θα είναι διαφανή. Γι’ αυτό μείωσε το άγχος ή την απογοήτευση κάνοντας μερικές αποκαλύψεις. Πες στο ταίρι σου τι θέλεις να συμβεί ή να βιώσετε μεταξύ σας. Η στιγμή είναι ιδανική για να το κάνετε. Υπάρχει αλήθεια σε αυτό το παλιό ρητό που λέει πως μετανιώνεις για ό,τι δεν κάνεις. Ζώδια σήμερα

Τοξότης

Ο συναισθηματικός σου κόσμος θα δείξει σημάδια σταθερότητας ή θα είναι πιο προβλέψιμος, ακριβώς όπως επιθυμείς! Αυτό μπορεί να κάνει το άνοιγμα ανάμεσά σας, ευκολότερο. Μπορεί επίσης να έχεις περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις, αλλά το μόνο που χρειάζεται, είναι να ζητήσεις από το ταίρι σου, να δημιουργήσετε περισσότερη σταθερότητα στη σχέση σας. Ίσως, αυτό περιμένει και το αντικείμενο του πόθου σου.  

Αιγόκερως

Υπάρχει πάντα μια μαγική συμμαχία μεταξύ των φαντασιώσεων και της καρδιάς μας. Και τα δύο φαίνονται πρόθυμα να συνεργαστούν τώρα. Γι’ αυτό άφησε τον εαυτό σου να εμπνευστεί από τις δημιουργικές σου παρορμήσεις. Μπορεί να είναι ένα προσωπικό έργο που σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις τα παθιασμένα σου συναισθήματα στο σύντροφό σου. Δώσε στη δημιουργικότητά σου την ελευθερία που χρειάζεται. Θα μπορούσε να μιλήσει πολύ περισσότερο, με τρόπους που τα λόγια δεν μπορούν να το κάνουν!

Υδροχόος

Κάτι αλλάζει σε μια σημαντική σύνδεση και η έμπνευση για να πλησιάσεις κάποιον θα μπορούσε να είναι συναρπαστική. Μπορείς να παραμερίσεις τη διασκέδαση ή τον ενθουσιασμό από άλλους τομείς, επειδή γνωρίζεις ότι σε περιμένουν μαγικές στιγμές μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο. Υπάρχει ένας κόσμος ρομαντικής ευκαιρίας.. και η φαντασία σου είναι το εισιτήριο για να διασφαλίσεις ότι μια παθιασμένη προοπτική, δεν θα σου ξεφύγει τώρα!  

Ιχθύς

Έχεις ρομαντική γοητεία και δύναμη – και το γνωρίζεις! Αν είσαι ελεύθερη κι έχεις αντιληφθεί πως κάποιος ενδιαφέρεται… πυροδότησε αυτήν την αυξανόμενη ατμόσφαιρα. Όμως είτε είσαι σε σχέση είτε ελεύθερη, η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση βρίσκουν το δρόμο τους στα ερωτικά σου τώρα. Είσαι ευλογημένη με παθιασμένη, στοργική ενέργεια που αξίζει να μοιραστείς με ένα τυχερό άτομο. Πρόσφερε γενναιόδωρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments