Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Το μήνυμα της Ιωάννας ένα χρόνο μετά

Επίθεση με βιτριόλι: Το μήνυμα της Ιωάννας ένα χρόνο μετά
Επίθεση με βιτριόλι: Ένα χρόνο αργότερα ο γολγοθάς της Ιωάννας συνεχίζεται.

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα από τη σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην είσοδο της εργασίας της, μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και συνεχίζει να απασχολεί ακόμα και σήμερα

Η 34χρονη δηλώνει αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ότι συνεχίζει να πονά, όμως, βρίσκει τη δύναμη να το αντιμετωπίσει, χάρις στο κύμα αγάπης και συμπαράστασης του οποίου έγινε αποδέκτης.

«Ένα χρόνο μετά την επίθεση που μου στέρησε τη ζωή όπως την ήξερα, στέκομαι πιο δυνατή χάρη στην αγάπη της οικογένειάς μου και αυτή του κόσμου, που με βοηθά να ξεπερνώ τον πόνο που βιώνω. Ειλικρινά, δεν έχω τρόπο να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση και την ανθρωπιά σας. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς όλους εσάς στο πλευρό μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Μιλώντας στην εκπομπή, η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Θριασίου, σημειώνει ότι η άτυχη κοπέλα θα πρέπει να ζει το υπόλοιπο της ζωής της με συγκεκριμένο τρόπο.

«Απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα και ιδιαίτερη προστασία. Η Ιωάννα έναν χρόνο μετά έχει παλέψει για τη ζωή της, έχει υποστεί 8 χειρουργεία και βγήκε νικήτρια».

Η κα Καλοφώνου τόνισε ότι έχει προοπτικές και για επιπλέον χειρουργεία στο μέλλον ώστε να βελτιώσει όσο είναι δυνατόν την εμφάνισή της, ωστόσο «θα φέρει πάντα τα σημάδια από αυτήν την επίθεση και σωματικά και ψυχικά».

«Σκοπός μας είναι να μπορέσει η Ιωάννα να ζήσει, όχι απλά να είναι ζωντανή, αλλά να είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας», κατέληξε η κα Καλοφώνου.

Επίθεση με βιτριόλι: Tι είπε η Ιωάννα για την 36χρονη

H Ιωάννα ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να δεχτεί το παραμικρό από τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή με την επίθεση με το βιτριόλι. «Η καθοδηγούμενη συγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις που δεν μπορώ να λάβω υπόψιν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε» τόνισε η άτυχη κοπέλα μιλώντας στο Live News.

Στο μεταξύ, ερωτήματα προκαλούν οι αναζητήσεις που έκανε στον υπολογιστή της η 36χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι, τις ημέρες που η Ιωάννα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Η 36χρονη που ομολόγησε ότι έκανε επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, φαίνεται πως αναζητούσε στον υπολογιστή της «που πουλάνε υδροκυάνιο» και «πως μπορείς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς», σύμφωνα με τον ALPHA.

Οι αναζητήσεις που ακολουθούν, φέρεται να έγιναν από την κατηγορούμενη στις 21, 22 και 23 Μαΐου, ημέρες που η Ιωάννα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο:

  • Πώς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς
  • Όπλα τιμές, στρυχνίνη δηλητήριο
  • Που πουλάνε υδροκυάνιο
  • Πώς να προκαλέσεις έμφραγμα
  • Φάρμακο για να προκαλέσεις ανακοπή
  • Θανατηφόρα αέρια
  • Δηλητήρια
  • Ατροπίνη, επίθεση με οξύ, θανατηφόρα ένεση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments