Ελλάδα

Κρήτη: Ξεσπά ο σύζυγος της 44χρονης

Κρήτη: Ξεσπά ο σύζυγος της 44χρονης
Κρήτη: Απαρηγόρητος ο σύζυγός της.

Ξεσπά ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερία Μανουσάκη από την Κρήτη, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ, μετά από θρόμβωση που εμφάνισε στον εγγέφαλο. Η γυναίκα είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca πριν από περίπου 15 ημέρες.

Κρήτη: Ξεσπά ο σύζυγος της 44χρονης

Όπως αναφέρει το MEGA, η οικογένεια της 44χρονης αναφέρει πως είναι εγκεφαλικά νεκρή, ωστόσο η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση του νοσοκομείου. Την ίδια ώρα συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της 44χρονης η οποία υπέστη θρομβοπενία, θρόμβωση και εγκεφαλική αιμορραγία λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό με το AstraZeneca. Κρήτη

Σύμφωνα με τον ίδιο κάθε ελπίδα χάθηκε για τη σύζυγό του Γλυκερία Μανουσάκη καθώς το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη το βράδυ της Παρασκευής ήταν όπως περιγράφει μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί η γυναίκα του.

Κρήτη: Τι του είπαν οι γιατροί

Όπως αναφέρει απαρηγόρητος ο σύζυγος της 44χρονος για τις δραματικές εξελίξεις: «οι γιατροί με κάλεσαν και μου είπαν ότι υπάρχει εγκεφαλική αιμορραγία και το χειρουργείο θα ήταν μια τελευταία προσπάθεια, θα μπορούσε ο,τιδήποτε να συμβεί και να πεθάνει στη διάρκεια της επέμβασης. Τα νέα δεν είναι καλά… Μου είπαν ότι τώρα πλέον τις επόμενες μέρες θα επέλθει ο εγκεφαλικός θάνατος…». Σύμφωνα πάντως με τον διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργο Χαλκιαδάκη «η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σταθερά κρίσιμη».

Κρήτη

Κρήτη: Το προσωρινό πόρισμα του ΕΟΦ

Οι επιστήμονες που συμμετέχουν στην επιτροπή κατέληξαν σε προσωρινό πόρισμα για την πιθανή συσχέτιση του εμβολίου της AstraZeneca με τα περιστατικά θρομβώσεων του 35χρονου, όπως και της 44χρονης γυναίκας που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, όπως μετέδωσε το OPEN. Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ο κλινικός έλεγχος στην περίπτωση της 47χρονης και αναμένονται τα αποτελέσματα. Οι επιστήμονες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατέληξαν στο προσωρινό πόρισμα, καθώς ήδη έχουν ενημερωθεί προφορικά για το αποτέλεσμα του αντισώματος.

Μετά από εξέταση των δεδομένων ανακάλυψαν ότι ο 35χρονος και η 44χρονη βγήκαν θετικοί σε ειδικό έλεγχο για παράγοντα που είναι χαρακτηριστικό του συνδρόμου θρόμβωσης και αιμορραγίας. Να σημειωθεί ότι όταν τα αποτελέσματα φτάσουν και γραπτώς στην επιτροπή, θα καταλήξουν σε οριστικό πόρισμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments