Διεθνή

ΗΠΑ: Πυροβόλησε το 6χρονο παιδάκι της γιατί λογομάχησαν στον δρόμο

ΗΠΑ: Πυροβόλησε το 6χρονο παιδάκι της γιατί λογομάχησαν στον δρόμο
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι οδηγός στις ΗΠΑ πυροβόλησε και σκότωσε ένα 6χρονο αγοράκι αφού διαπληκτίστηκε με την μητέρα του ενώ το πήγαινε με το αυτοκίνητο στο σχολείο. Το τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, σημειώθηκε την Παρασκευή στην κομητεία Όραντζ της Καλιφόρνιας.

Το παιδί καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και πήγαινε με την μητέρα του στο σχολείο. Ο δράστης, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, εμφανίστηκε στον δρόμο τους με ένα άλλο όχημα και εμπόδισε την πορεία τους. Τότε, η μητέρα του 6χρονου αγοριού ανταπέδωσε στον διερχόμενο οδηγό με μία χειρονομία. Ο οδηγός -ενοχλημένος από την κίνησή της- κατέβηκε από το όχημα του, κινήθηκε προς το μέρος της και πυροβόλησε το 6χρονο αγοράκι.

«Το παιδάκι μετεφέρθηκε εσπευσμένα στο πιο κοντινό νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του», ανέφερε μεταξύ άλλων αξιωματικός της αστυνομίας της Καλιφόρνιας. Οι αρχές έχουν κινητοποιηθεί και αναζητούν τον δράστη. Οι αρχές αναζητούν έναν λευκό άνδρα και απευθύνουν έκκληση προς τους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν για όσα συνέβησαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments