Lifestyle

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η κούκλα νέα κριτής του GNTM

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η κούκλα νέα κριτής του GNTM
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η κούκλα νέα κριτής του GNTM. Θα ξεσηκώσει τους άνδρες τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η Βίκυ Καγιά έφυγε, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έρχεται! Ο νέος κύκλος του reality μόδας του Star θα είναι σίγουρα διαφορετικός και ένας από τους λόγους θα είναι η αλλαγή στη θέση των κριτών. Ποια, όμως, είναι η νέα κριτής του reality; Στην εκπομπή «στη Φωλιά των Κου Κου», αναφέρθηκε πως η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι 33 χρονών, έχει φύγει 15 χρονών από την Ελλάδα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

«Ζει τα τελευταία 18 χρόνια στο Λος Άντζελες και 8 συνεχόμενα χρόνια την επέλεγαν πάντα να είναι στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου της μόδας. Να συμμετέχει στα catwalks σε Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Ρώμη. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας ενώ ήταν και το αποκλειστικό πρόσωπο καμπάνιας καλλυντικών πολύ μεγάλης γαλλικής εταιρείας».

Παράλληλα, το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM έχει μια τρομερή αδυναμία στα ζώα ενώ έχει και έρωτα με την γιόγκα.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν είναι ένα ακόμα από τα κορίτσια που κάνουν καριέρα εντός των τειχών. Δεν πήρε μέρος ούτε σε καλλιστεία ούτε σε ριάλιτι, αλλά κατάφερε να ταξιδέψει σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου και να γίνει μούσα του Gaultier. Και από την τελευταία της φωτογράφηση για το περιοδικό Celebrity, εύκολα καταλαβαίνει κανείς το γιατί.

Η Ισμήνη. δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγαθήρια της πασαρέλας. Με μια ματιά στα ατελείωτα πόδια της και την classy εμφάνιση της μπροστά στον φωτογραφικό φακό, αντιλαμβάνεσαι γιατί έχει ξεσηκώσει ολόκληρη την Ευρώπη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments