Video

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν είχα ακούσει για την τόσο μεγάλη βία στον χώρο μας»

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν είχα ακούσει για την τόσο μεγάλη βία στον χώρο μας»
Σμαράγδα Καρύδη: Η ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες του ελληνικού #metoo.

Η Σμαράγδα Καρύδη τα είπε… όλα στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή «After Dark». Η ηθοποιός μίλησε για τον κορονοϊό, από τον οποίο νόσησε, αλλά και για το κίνημα #metoo.

«Τους τρέλανα με τον κορονοϊό, μέχρι που κόλλησα. Ήμουν τόσο προσεκτική και μέσα στο παιχνίδι δεν είχα κολλήσει και δεν με είχαν κολλήσει. Υποπτεύομαι ότι το κόλλησα σε κάποιο ιατρείο. Δεν είχα πάει πουθενά, ούτε σούπερ μάρκετ. Πήρα έναν έναν τους παίκτες και τους το είπα. Μου έλεγαν αποκλείεται να έχεις κολλήσει αφού μας απέφευγες. Έκανα 9 μέρες υψηλό πυρετό», είπε αρχικά .

Όσον αφορά στις καταγγελίες του ελληνικού #metoo ανάφερε: «Υπάρχουν φαινόμενα βίας στο θέατρο, όπως και παντού. Είναι καλό ότι τα στόματα ανοίγουν και θα βγει κάτι καλό στο τέλος. Στο θέατρο μαζεύονται εγωκεντρικά πρόσωπα αλλά δεν είναι ο κανόνας. Αλλά αυτό συμβαίνει παντού. Η έκταση και η τόσο μεγάλη βία και αυτά που ακούστηκαν δεν τα είχα ακούσει. Ήξερα για κακές συμπεριφορές, ότι κάποιοι μπορούν να στην πέσουν, αλλά εγώ είμαι και προφυλαγμένη, είμαι και 20 χρόνια με τον Θοδωρή. Ακούσαμε πράγματα ακραία που έχουν ξεφύγει από το κάποιος μου φαίνεται άσχημα. Δεν είναι η πλειοψηφία του θεάτρου».

Για την παρέα του «Παρά Πέντε» τόνισε: «Είχαμε να βρεθούμε πολύ καιρό. Όλους τους βλέπω κατά καιρούς, μαζί τηλεοπτικά είχαν περάσει 14 χρόνια. Εγώ θα ήθελα remake, ο Καπουτζίδης δεν θέλει και δεν θα θέλει ποτέ. Τον καταλαβαίνω. Εγώ ναι θα έλεγα και φαντάζομαι και οι υπόλοιποι. Ήταν ωραία χρόνια».

Για τον Θοδωρή Αθερίδη είπε: «Είναι μεγάλο κεφάλαιο. Έχει αλλάξει προς το καλύτερο στη ζωή μου. Το καλό μαζί του είναι ότι ταιριάζουμε και αυτό όταν μεγαλώνεις καταλαβαίνεις ότι είναι σημαντικό. Όταν είσαι έφηβος πας στα ετερώνυμα. Υπολογίζω την άποψή του πολύ και τον ακούω πάρα πολύ. Είμαστε αυστηροί ο ένας με τον άλλον. Δείχνει ότι τον εκτιμάς τον άλλον όταν του λες ότι δεν σου αρέσει κάτι που κάνεις. Για τη σκηνοθεσία μου είπε τα καλύτερα. Από πριν με πούσαρε να το κάνω. Είχα τη στήριξή του και για διάφορα άλλα που μου λέει. Το Celebrity όταν μου το έφεραν είπα πώς θα το κάνω. Όχι, μου είπε αυτό το κάνεις τέλεια, είναι για σένα. Είναι πολύ βοηθητικός, είναι σκηνοθέτης που κάνει Θεούς τους ηθοποιούς. Έχει έρωτα με τους ταλαντούχους.

Τέλος, για τη σχέση της με τη θρησκεία σημείωσε: «Θα ήθελα να μπορώ να πιστεύω με την καρδιά μου. Ο Θοδωρής πιστεύει πολύ. Όταν θέλω να ζητήσω κάτι από τον Θεό λέω στον Θοδωρή να το κάνει. Εγώ δεν έχω βρει την επικοινωνία, δεν ξέρω πώς να το κάνω. Τελευταία ανακαλύπτω ότι η πίστη έχει τεράστια σημασία, όχι αναγκαστικά στον Θεό. Τα πάντα γίνονται με πίστη, απλά έχω έναν ορθολογισμό που με σταματάει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments